Tego by było wiele...
Na pewno błędów które popełniłem, szans których nie wykorzystałem. Też tego kim jestem; naiwnej wiary w zasady moralne, pogardy dla systemu i ludzi którzy bez walki mu się poddają, charakteru którzy każe iść pod prąd i należeć do nielicznych a nie do wszystkich. Niechęci do dóbr materialnych i "wyścigu szczurów", podejścia że jakoś się uda, myślenia o przyszłości w kategorii marzeń a nie realiów. Tego że większość ludzi odpycham od siebie, odgradzam się od nich. Tego że tym kilku osobą które mimo wszystko jakoś weszły do mojego świata nie umiem podziękować.
Tego że tej jednej, najważniejszej osobie nie umiem powiedzieć o swoich uczuciach.
O nic nie chciałabym go zapytać. Nie chciałabym go nawet poznawać ;]
Czy zło na świecie kiedyś przeminie?
The world was on fire and no one could save me but you.
It's strange what desire will make foolish people do.
I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I'd lose somebody like you.
Nie uwierzyłabym, że jestem jedyną osobą, która przeżyła. Szukałabym innych żywych istot, zastanawiając się co spowodowało, że większość nie żyje. W końcu doszłabym do wniosku, że mam zaawansowaną schizofrenie i umarłabym z wycieńczenia psychicznego i fizycznego czy też popełniłabym samobójstwo.
Obawiam się, że nic konstruktywnego nie zrobiłabym żyjąc sama na Ziemi.
Co widzę ? Ciemność widzę . No i światła ulicznych latarni które święcą tak słabo, jakby miały zaraz zgasnąć. A tak za dnia to widać wyraźnie parę niewielkich drzew, dwupasmową ulicę i kilka domów jednorodzinnych po drugiej stronie jezdni. Za nimi rozciąga się niewielkie wzgórze porośnięte morzem drzew, z którego wyłania się peryskop łodzi podwodnej...eee tfu, wieża kościelna .
Czy myśleliście kiedyś o zmianie płci ? A jeżeli nie to trochę mniej hardkorowe pytanie . Czy chcielibyście choć na jeden dzień stać się osobą płci przeciwnej ?
Nie myślałam nigdy o zmianie płci. Nigdy też nie chciałam być mężczyzną. Jeżeli zaś chodzi o tak krótki czas jak jeden dzień, myślę że z ciekawości mogłabym się zamienić w faceta. Mogłoby to być fajne doświadczenie.
Wolał(a)byś mieć córkę czy synka? Jeżeli masz dzieci, to możesz wymienić je według płci
The world was on fire and no one could save me but you.
It's strange what desire will make foolish people do.
I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I'd lose somebody like you.