Witam!

W tym miejscu dyskutujemy o zjawisku introwertyzmu, o tym, jak wpłynął on na nasze życie, jakie są wady i zalety bycia introwertykiem.
Awatar użytkownika
SardonicAlly
Pobudzony intro

Re: Witam!

Post autor: SardonicAlly »

O, proszę, wiosenny wysyp świeżych introwertyków.(BTW, Będzie nas, dysgrafów, więcej, jak widzę :P ) Powitać, powitać ;)
"The power of accurate observation is called cynicism by those who have not got it." Rest assured I've got it in abundance ;P

5w4, prone to procrastination
ISTP Craftsman I=89% S=79% T=89% P=58%
limonka
Introwertyk
Enneagram: 5w4
MBTI: INTJ

Post autor: limonka »

Cześć :) Przybyłam, zobaczyłam, zarejestrowałam się. Jak na razie bardzo mi się tu podoba, mam nadzieję, że zostanę na dłużej. Pozdrawiam Was cieplutko (jakkolwiek to brzmi w wykonaniu introwertyka :roll: )
Awatar użytkownika
iksigrekzet
Intromajster

Post autor: iksigrekzet »

Odzdrawiam równie cieplutko :P
Sułtan.
Awatar użytkownika
SardonicAlly
Pobudzony intro

Ha, frazy "pozdrawiam cieplutko" nie usłyszałem jeszcze w życiu z ust żadnego znanego mi introwertyka ;P Ale niech tam załóżmy że to tylko turn of phrase. Teraz tak se deliberuję, co by tu powiedzieć miłego na powitanie, ale wena mnie opuściła, zatem krótko: Powitać kolejny egzemplarz ;)
"The power of accurate observation is called cynicism by those who have not got it." Rest assured I've got it in abundance ;P

limonka
Introwertyk
Enneagram: 5w4
MBTI: INTJ

Post autor: limonka »

Takie zwroty zostawiam na specjalne okazje :lol: I od razu dziękuję za miłe przywitanie :wink:
me gusto mucho
Wtajemniczony

Post autor: me gusto mucho »

Cześć. Witam wszystkich Introwertyków. Jestem tu nowa a przywiodło mnie tu poszukiwanie zrozumienia. Mam nadzieję że dobrze trafiłam
Jestem introwertyczką, mam 21 lat, własne myślenie, brak zrozumienia ze strony ludzi,brak wiary w trwałość i niezmienność relacji międzyludzkich, 0 prawdziwych przyjaciół, 4 osoby pod nazwą kolega/koleżanka, 1 oddanego psa. A i potrzebę samotności którą jak trzeba, mało kto potrafi uszanować.
A żeby zakończyć pozytywnie: Wesołego 1 maja!:)
Awatar użytkownika
iksigrekzet
Intromajster

Co tak bardzo lubisz? :wink:
Sułtan.
me gusto mucho
Wtajemniczony

życie, wiosnę, szczególnie wiosenne wyprzedaże jak się już zbiorę w sobie żeby coś kupić to stada rozszalałych nastolatek wyrywają mi wszystkie ciuchy z pod rąk. Lubie jak polskie bloki maluje się na różowo i seledynowo, lubię ludzi którzy patrząc na prace artysty mówią: "eee... każdy głupi tak potrafi"
lubię gdy zajmując się studiami/pasją (u mnie to jedno i to samo:) słyszę pytania: "a po co ci to? nudzi ci się? nie masz co w domu robić?". Lubię gdy ludzie mówią:"tego na pewno nie da się zrobić" nawet nie próbując
no po prostu ME GUSTO MUCHO!!!:)
Awatar użytkownika
highwind
Legenda Intro
Enneagram: 1w9
MBTI: istj

Post autor: highwind »

lubię ludzi którzy patrząc na prace artysty mówią: "eee... każdy głupi tak potrafi". Lubię gdy zajmując się studiami/pasją (u mnie to jedno i to samo:) słyszę pytania: "a po co ci to? nudzi ci się? nie masz co w domu robić?". Lubię gdy ludzie mówią:"tego na pewno nie da się zrobić" nawet nie próbując
Ciekawe upodobania. A co studiujesz?
Awatar użytkownika
SardonicAlly
Pobudzony intro

Lubie jak polskie bloki maluje się na różowo i seledynowo
oh, dear god, why? Jak dla mnie wyglądają jak oświadczenie: "szarej rzeczywistości nie zmienimy, ale walniemy was po oczach wściekłym różem, to uczyni was pozytywnie nastawionymi do świata z rana" ;P Wait a minute... irony sensors: on... oh, I get it, maybe she doesn't acually like them.
A więc poszukujesz zrozumienia ze strony innych ludzi. Hmm, nie jest to moja mocna strona, rozumienie ludzi. To cholernie skomplikowane stworzenia. Ale snuje się tu regularnie dobre kilkanaście sztuk introwertyków, są szanse. Anyway, welcome ;)

Awatar użytkownika
iksigrekzet
Intromajster

me gusto mucho pisze:życie, wiosnę, szczególnie wiosenne wyprzedaże jak się już zbiorę w sobie żeby coś kupić to stada rozszalałych nastolatek wyrywają mi wszystkie ciuchy z pod rąk. Lubie jak polskie bloki maluje się na różowo i seledynowo, lubię ludzi którzy patrząc na prace artysty mówią: "eee... każdy głupi tak potrafi"
lubię gdy zajmując się studiami/pasją (u mnie to jedno i to samo:) słyszę pytania: "a po co ci to? nudzi ci się? nie masz co w domu robić?". Lubię gdy ludzie mówią:"tego na pewno nie da się zrobić" nawet nie próbując
no po prostu ME GUSTO MUCHO!!!:)
Jakoś tak mega mało introwertycznie :twisted:
Sułtan.
me gusto mucho
Wtajemniczony

highwind pisze: A co studiujesz?
Studiuję architekturę i urbanistykę (dla jasności to nie są dwa kierunki tylko nazwa jednego:)
me gusto mucho
Wtajemniczony

iksigrekzet pisze: Jakoś tak mega mało introwertycznie :twisted:
ja tu się próbuję na ludzi otworzyć a Ty sobie kpisz ze mnie :wink:

Ide się zamknąć w sobie
Awatar użytkownika
iksigrekzet
Intromajster

Kpiny to dobry trening otwierania się i wyjebki ;)
Sułtan.
Awatar użytkownika
highwind
Legenda Intro
Enneagram: 1w9
MBTI: istj

Post autor: highwind »

Studiuję architekturę i urbanistykę (dla jasności to nie są dwa kierunki tylko nazwa jednego:)
I ludzie naprawdę się pytają po co ci to? Szaleni.
ODPOWIEDZ