Witam!
- Fist
- Introwertyk
Re: Witam!
Ragh! Już sporo napisałem na tym forum a nawet się nie przywitałem
. W takim razie przyjmijcie takie retroaktywne powitanie, skorom już przegapił pierwszy moment. No to, eeeeee... aloha
. Swoją drogą to forum jest wyrąbiste. Tak tylko mówię, żebyście znali moje zdanie.
INFJ (a.k.a. Opiekun)
4w5 (a.k.a. Włóczęga)
Bezecna autoreklama. Druga już niedługo
Zainteresowani - pisać na PW!
4w5 (a.k.a. Włóczęga)
Bezecna autoreklama. Druga już niedługo
Witamy serdecznie

Ano, jak powiedział, tak zrobił.Padre pisze:Na Trygława! On wrócił!MetalMan pisze:(...)
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności... nie znane w żadnym innym ustroju"
"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
"The nine most terrifying words in the English language are: 'I'm from the government and I'm here to help.'"
-
silent
Witam wszystkich introwertyków – w moim przypadku orientowanie się na życie wewnętrzne pozwala mi na osiągnięcie pewnej równowagi emocjonalnej czy duchowej niezbędnej do poprawnego funkcjonowania, ta potrzeba wyciszenia, spokoju trwale uformowała mój charakter i pogodziłem się z tym wieki temu, lecz czasami potrzebna jest jakaś odskocznia i tu mam nadzieję ją znaleźć – pozdrawiam wszystkich raz jeszcze.
- Akolita
- Krypto-Extra
Witaj, świeża krwi! 
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
silent pisze:Witam wszystkich introwertyków – w moim przypadku orientowanie się na życie wewnętrzne pozwala mi na osiągnięcie pewnej równowagi emocjonalnej czy duchowej niezbędnej do poprawnego funkcjonowania, ta potrzeba wyciszenia, spokoju trwale uformowała mój charakter i pogodziłem się z tym wieki temu, lecz czasami potrzebna jest jakaś odskocznia i tu mam nadzieję ją znaleźć – pozdrawiam wszystkich raz jeszcze.
Yo!
INTJ, 5w4
- higsa
- Rozkręcony intro
Obok tego higsa obojętnie przejść nie mogła.
Bo albo mnie oczy mylą, albo na awatarze zdjęcie hrabiego.
Wielki człowiek, lecz w Polsce raczej niszowa postać.
A więc spytam z ciekawością wschodniosłowiańskiego spaczenia:
Dlaczego akurat on?
I żeby nie było OT dopiszę jeszcze:
Cześć! :wink:
Bo albo mnie oczy mylą, albo na awatarze zdjęcie hrabiego.
Wielki człowiek, lecz w Polsce raczej niszowa postać.
A więc spytam z ciekawością wschodniosłowiańskiego spaczenia:
Dlaczego akurat on?
I żeby nie było OT dopiszę jeszcze:
Cześć! :wink:
Pytanie proste lecz nie potrafię się skupić myśli żeby jakoś Jasno odpowiedzieć.
Sama pewnie dobrze wiesz dlaczego:)
Może zmobilizuję się w ciągu kilku dni żeby jakoś trzeźwo i rzeczowo odpowiedzieć.
Teraz chyba rzeczywiście OT.
Sama pewnie dobrze wiesz dlaczego:)
Może zmobilizuję się w ciągu kilku dni żeby jakoś trzeźwo i rzeczowo odpowiedzieć.
Teraz chyba rzeczywiście OT.
- higsa
- Rozkręcony intro
Gdybym wiedziała bym nie pytała raczej.Hans pisze:Sama pewnie dobrze wiesz dlaczego:)
Wg mnie może być tyle różnych, sprzecznych ze sobą wyjaśnień, że domyślić się nie jestem w stanie. :wink:
Postać bowiem wielowątkowa, wieloproblemowa, wielozagadkowa.
Nie wiem, co konkretnie ujęło akurat Ciebie.
Komarzyca?! :wink:Akolita pisze:Witaj, świeża krwi!
Tak Mi się wydawało że Tołstoj urzeka przemyśleniami na temat miłości i sensu życia.
W mim przypadku tak było.
"Zmartwychwstanie" i "Annie Karenina" ..................
Jest takim mocny starym azymutem.
Szkoda że w marszu na azymut nie jestem zbyt dobry.
W mim przypadku tak było.
"Zmartwychwstanie" i "Annie Karenina" ..................
Jest takim mocny starym azymutem.
Szkoda że w marszu na azymut nie jestem zbyt dobry.
Cześć. Na początku chciałbym wszystkich użytkowników forum serdecznie powitać. Sam nie wiem od czego zacząć. Poprzez rejestrację chciałbym odciąć się od dotychczasowego życia, a co za tym idzie zakończyć udawanie człowieka, którym tak na prawdę nie jestem. Z mojej strony jest to swoistego rodzaju deklaracja.
Od siebie mogę dodać, że mieszkam w lubianym przeze mnie, mieście Łódź :)
Od siebie mogę dodać, że mieszkam w lubianym przeze mnie, mieście Łódź :)
^^
Witam
nie wiem dlaczego sie zarejstrowalem może chcialem wziąć udział w ciekawych dyskusjach
poszukiwałem informacji o sobie samym, o introwertyzmie i natrafiłem na tą stronę
właściwie obawiam się że chciałem zapchać pewną dziurę
nigdy nie należałem do żadnego forum internetowego
zauważyłem że nie ma tu chamstwa choć nie jest też sztywno i to mi sie podoba
z wyrazami szczerości wasz pieniek
nie wiem dlaczego sie zarejstrowalem może chcialem wziąć udział w ciekawych dyskusjach
poszukiwałem informacji o sobie samym, o introwertyzmie i natrafiłem na tą stronę
właściwie obawiam się że chciałem zapchać pewną dziurę
nigdy nie należałem do żadnego forum internetowego
zauważyłem że nie ma tu chamstwa choć nie jest też sztywno i to mi sie podoba
z wyrazami szczerości wasz pieniek
- Pałer_Frytas
- Stały bywalec
Za mało się staram skoro nie widać tu chamstwa :/
Witamże panie pienku.
Witamże panie pienku.
5w4
INTP