Tak czy nie?
Re: Tak czy nie?
Na wszystkich weselach na jakich byłem, nie miałem osoby towarzyszącej, aczkolwiek nie wiem, czy to się liczy jako "romantyczne miejsce". Inne przykłady nie przychodzą mi do głowy.
Czy narodziny mediów społecznościowych to był błąd?
Czy narodziny mediów społecznościowych to był błąd?
-
intbrun
- Intromajster
- Enneagram: 4w5
- MBTI: INFP
Nie, to nie był błąd, to była zmiana, w jakiś sposób naturalna, popchnięta przez rozwój techniki. Błędem jest już jest tak powszechne skomercjalizowanie tych mediów (też poniekąd naturalne, ale wkurzające).
Jest sens zakładać stałe kolonie na marsie (z pominięciem aspektów "pokazowych"?)
Jest sens zakładać stałe kolonie na marsie (z pominięciem aspektów "pokazowych"?)
- Drimlajner
- Global Moderator
Tak, na Marsie jest pełno złota, srebra i żelaza, magnezu. Forma i kształt kolonii oraz organizacja lotów cargo pozostaje do opracowania.
Koniec forum 31 grudnia 2025, pożegnanie i każdy w swoją stronę. Tak, czy nie?
Koniec forum 31 grudnia 2025, pożegnanie i każdy w swoją stronę. Tak, czy nie?
Myślę, że tak, tylko czasem mam wywalone albo mi się nie chce i tyle. Wtedy tego nie robię.
Czy masz odłożone pieniądze starczające na dłuższy czas w przypadku utraty pracy lub kryzysu?
Czy masz odłożone pieniądze starczające na dłuższy czas w przypadku utraty pracy lub kryzysu?
"Life is so unnecessary"
Zależy co rozumieć przez "dłuższy czas". Możliwe, że musiałbym jednak spieniężyć parę rzeczy...
Czy jesteś otwarty/a na forumową korespondencję przez prywatne wiadomości?
Czy jesteś otwarty/a na forumową korespondencję przez prywatne wiadomości?
Tak, zdecydowanie. Kilka osób w ten sposób poznałem bliżej, często nawet w realnym świecie.
Poznajesz czasem kogoś z własnej inicjatywy?
Poznajesz czasem kogoś z własnej inicjatywy?
Tak. Ostatnio to tylko z własnej inicjatywy. Nie należę do tych, co narzekają na nadmiar zainteresowania.
Czy brakuje ci kogoś z forum?
Czy brakuje ci kogoś z forum?
Tak, nie raz. Widziałem łapówkarstwo, trafiałem na zdrady, ofiary nałogów, w dzieciństwie nawet na napad na kantor. Czasem to dotyczyło kogoś bliskiego kto próbował się tłumaczyć, czasem był to ktoś obcy.
Lubisz snuć plany na przyszłość?
Lubisz snuć plany na przyszłość?
Tak.
Czy gdybyś zakochał/a się bez pamięci, to wspomagał/a byś finansowo swoją/swojego ukochaną/ego?
Czy gdybyś zakochał/a się bez pamięci, to wspomagał/a byś finansowo swoją/swojego ukochaną/ego?