Czytanie best o reddit updates, szczególnie z AITA.
Czy twoje hobby jest uważana za dziennie przez twoje otoczenie?
Pisz prawdę
Re: Pisz prawdę
Samo hobby nie (zakładam, że chodzi o "dziwne"), ale to, ile idzie na nie pieniędzy... to już tak.
Czy miałe/aś szczęśliwe dzieciństwo?
Czy miałe/aś szczęśliwe dzieciństwo?
Tak pół na pół. Ojca w większości nie było albo sprawiał kłopoty. Mama starała się jak mogła ale była bardzo zestresowana, nie zawsze dawała sobie z nami radę i zdarzało się, że stosowała przemoc i psychiczną i fizyczną.
Jak jest u ciebie z kwestią higieny ogólnie pojętej? Dbasz żeby być wykąpana/y, mieć świeże ubrania i jakiś perfum na sobie?
Ja bardzo na to zwracam uwagę, ostatnio bardziej ze względu na pogodę...
Jak jest u ciebie z kwestią higieny ogólnie pojętej? Dbasz żeby być wykąpana/y, mieć świeże ubrania i jakiś perfum na sobie?
Ja bardzo na to zwracam uwagę, ostatnio bardziej ze względu na pogodę...
Dbam o to żeby być wykąpana, mieć świeże ubrania. Perfumy potrafią mnie drażnić, więc robię to tylko jak idę do pracy albo na miasto.
Jaka czynność najlepiej cię odstresowuje?
Jaka czynność najlepiej cię odstresowuje?
-
intbrun
- Intromajster
- Enneagram: 4w5
- MBTI: INFP
To bardzo zależy od poziomu i powodu stresu. Długi męczący spacer, wyjście w góry, lub rower/kajak. Generalnie jakiś wysiłek fizyczny na świeżym powietrzu, najlepiej samotnie. Ale i czasem na Foresta Gumpa - koszenie trawnika. Ale to ja - łapię stres "na siedząco" więc odstresowuję się przeciwieństwem. Moge sobie wyobrazić, że osoba zmęczona fizycznie odstesowuje się czytając książkę czy oglądając film na kanapie.
Czy masz plany, wyobrażenie na emeryturę?
Czy masz plany, wyobrażenie na emeryturę?
- KierowcaInrzynier
- Pobudzony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP
- Kontakt:
Tak, nie chcę zachorować na schizofrenię.
Co myślisz o najbliższej przyszłości? Boisz się, czy masz na nią nadzieję?
Co myślisz o najbliższej przyszłości? Boisz się, czy masz na nią nadzieję?
"Don't bend; don't water it down; don't try to make it logical; don't edit your own soul according to the fashion. Rather, follow your most intense obsessions mercilessly." - Franz Kafka
Bać się specjalnie nie boję, ale szczególnych nadziei też wobec niej nie mam. Najprawdopodobniej będzie wyglądać tak samo jak dzień dzisiejszy, chyba, że coś grubego w geopolityce się stanie i trzeba będzie jednak drałować na tę szosę Smoleńską.
Co twoim zdaniem wymaga największej poprawy na tym forum?
Co twoim zdaniem wymaga największej poprawy na tym forum?