Przeciwieństwa waszych nicków
- KierowcaInrzynier
- Pobudzony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP
- Kontakt:
Przeciwieństwa waszych nicków
Piszemy tutaj jak wyglądały by wasze nicki, gdyby ich znaczenie wywrócić do góry nogami - ja zacznę
PieszyArtysta
PieszyArtysta
"Don't bend; don't water it down; don't try to make it logical; don't edit your own soul according to the fashion. Rather, follow your most intense obsessions mercilessly." - Franz Kafka
- Rafael
- Krypto-Extra
- Enneagram: 9w1
- MBTI: ISFJ
Re: Przeciwieństwa waszych nicków
W moim przypadku to dość proste rafa El znaczy uzdrawia Bóg.
Zatem po odwróceniu
mogłoby być powoduje choroby diabeł.
Zatem po odwróceniu
Nie o górę się potkniesz, ale o kamień.
- Drimlajner
- Global Moderator
- Fyapowah
- Rozkręcony intro
- Enneagram: 5w4
- MBTI: INTP
- Kontakt:
Watahpowah
albo
Fyaweekness
albo
Fyaweekness
Czucie i wiara silniej mówi do mnie
Niż mędrca szkiełko i oko.
Niż mędrca szkiełko i oko.
-
NoSenseAtAll
- Intronek
Sir Percival (zwany też Parsifalem) był jednym z rycerzy okrągłego stołu Artura. Jest bohaterem różnych historyjek, ale mi się spodobała ta:
Także przeciwieństwem byłby nie wiem, plebejusz Sebastian herbu Czerwona Pigułka, który by się specjalnie nie zastanawiał?
wikipedia pisze:Słynny rycerz został również przedstawiony na obrazie Kuszenie Sir Parsifala namalowanym przez Arthura Hackera. Widzimy na nim bohatera z głową wpisaną w aureolę, a za jego plecami leży nieprzeciętnej urody kobieta, która próbuje go uwieść. Niewiasta jest tak naprawdę istotą demoniczną.
Także przeciwieństwem byłby nie wiem, plebejusz Sebastian herbu Czerwona Pigułka, który by się specjalnie nie zastanawiał?
-
Iratia
Zważywszy na to, że mój nick bierze się od słowa ,,irytacja'', to nie wiem, Łagoda? Benzodiaza?
Z łaciny justyna ponoć znaczy „sprawiedliwa”, cecha charakteru, której bardzo nie lubię u siebie (same z tym problemy). Przeciwieństwem więc może być mitologiczna Mara, czyli zmora. Chyba nie trzeba wyjaśniać, czym się zajmuje. Bardzo przydatna cecha, której chciałabym mieć więcej.