Szukam drugiej połówki ze śląska

W tym dziale rozmawiamy o radościach i problemach, jakie dla introwertyków wynikają z bycia w związku.
bedi24
Zagubiona dusza

Szukam drugiej połówki ze śląska

Post autor: bedi24 »

Cześć, jestem Bartek i pochodzę z Jastrzębia-Zdroju.

Mam 24 lata, pracuję, chodzę na siłownię. Należę do tych niskich facetów, mam 167cm wzrostu, dobrze zbudowaną sylwetkę, blond włosy, niebieskie oczy i prowadzę raczej zdrowy tryb życia, nie lubię być w miejscach, gdzie jest wielu ludzi, nie chodzę na imprezy, na kluby czy spotkania gdzie jest więcej osób. Wolny czas zdecydowanie lubię spędzać w domu, oglądając filmy i robiąc inne rzeczy, ale mając kogoś jestem w stanie inaczej zaplanować wspólny czas - jakieś spacery, wyjazdy, wszystko w zależności od tego, co lubisz.

Szukam tutaj kobiety w podobnym wieku, która ma w życiu podobne wartości, chce stworzyć tak jak ja relację opartą na szacunku, szczerości i zaufaniu, bez tajemnic i bez dram i większych kłótni, gdzie wszystko rozwiązuje się rozmową. Relacji, która w życiu pomaga i buduje obydwie strony, a nie dokłada problemów.
W sprawach związkowych jestem romantykiem i powiedzmy, że bardzo wierzę w romantyczną miłość.

Jeżeli jesteś zainteresowana i chciałabyś się poznać, odezwij się w wiadomości prywatnej.
Fajnie byłoby, gdybyś była z Jastrzębia lub okolic, ale ogólnie kilometry nie robią dla mnie większego problemu - cały śląsk wchodzi w grę.
ODPOWIEDZ