Muzyka przedstawiająca Twój obecny nastrój.
Re: Muzyka przedstawiająca Twój obecny nastrój.
Boże, spraw by wybory wygrał ten, który nie wpuści do stolicy świata genetycznie zaprogramowanych bandytów. Albo ofiara tych wszystkich strażaków pójdzie na marne.
[/quote]
[/quote]
Re: Muzyka przedstawiająca Twój obecny nastrój.
Świat jest szyty na miarę ekstrawertyków. Mimo iż poprawność polityczna świruje przy włażeniu w pewne miejsce mniejszościom, my nie wylobbowaliśmy pozycji na liście gatunków chronionych. Czujemy się dobrze w bańce o nazwie "strefa komfortu". Gdy ktoś chce mnie wydłubać z niej bez zgody, przypomina mi się ta piosenka. Szczególnie lubiłem ją podróbki nauczycieli knocili swoją rolę. Przy okazji, wielki szacun dla pana Ryszarda za to, że jak ognia unika plejbeku. Co świetnie słychać w występach na żywo.
1 wyspa, 1 ocean, 1 przystań, 1 jacht, 1 rzeka, 1 rekin, pojedyncze fale, 1 namiot, 1 palma, 1 gwiazda etc. Czego chcieć więcej gdy sztucznie komplikują to czego nie trzeba?
1 wyspa, 1 ocean, 1 przystań, 1 jacht, 1 rzeka, 1 rekin, pojedyncze fale, 1 namiot, 1 palma, 1 gwiazda etc. Czego chcieć więcej gdy sztucznie komplikują to czego nie trzeba?
- invisible_ink
- Introwertyk
- Kontakt:
- Fairytaled
- Rozkręcony intro
- MBTI: INFP
- Kontakt: