Jakie pytania ekstrawertykow Was wnerwiaja?
- Akolita
- Krypto-Extra
I tak nie macie jeszcze aż tak źle. Mnie pytają "Czy będę z nimi chodzić?". XD
Mówi, że nigdy nie śpi. Że nigdy nie umrze. Dyga przed skrzypkami, pląsa do tyłu, odrzuca głowę, parska głębokim gardłowym śmiechem i jest wielkim ulubieńcem, ten sędzia. Wachluje się kapeluszem, a księżycowa kopuła jego czaszki sunie blada pod światłami, on zaś obraca się, przejmuje skrzypki, wiruje w piruecie, wykonuje jedno pas, dwa pas, tańcząc i grając jednocześnie. Nigdy nie śpi. Mówi, że nigdy nie umrze. Tańczy w świetle i cieniu i jest wielkim ulubieńcem. Nigdy nie śpi, ten sędzia. Tańczy i tańczy. Mówi, że nigdy nie umrze.”
Re: Jakie pytania ekstrawertykow Was wnerwiaja?
,,Czemu jesteś taki smutny?'' ,,co nic nie mówisz ?''
Chciałbym po prostu usiąść i rozmyślać sobie przez całe życie..

- Sorrow
- Krypto-Extra
- Enneagram: 1w9
- MBTI: ENFP
-
Kylikki
Jeszcze jedno nieśmiertelne:
Czemu się izolujesz? (zawsze brane za złe, kiedy chcę po prostu pobyć sama, albo nie chcę uczestniczyć w dyskusji z masą ludzi, których słabo znam lub za nimi nie przepadam
Czemu się izolujesz? (zawsze brane za złe, kiedy chcę po prostu pobyć sama, albo nie chcę uczestniczyć w dyskusji z masą ludzi, których słabo znam lub za nimi nie przepadam
-
Piotrek K.
- Stały bywalec
To się może wydać stronnicze, ale nie przypominam sobie zaczepiającego kogokolwiek introwertyka. Oczywiście, to nie jest pytanie zwykłego, normalnego i fajnego ekstrawertyka, to pytanie, prymitywnego człowieka, który jest ekstrawertykiem. OK, do rzeczy. Wkurzają mnie pytania: "wyjeaać ci?", "[chcesz] wpieedol?" itp. <loluś>
Tak nie odzywają się ekstrawertycy, tylko uczniowie. Codziennie słyszę wiele takich kwestii i wcale nie oznaczają one pytania "co u ciebie?", a i sam muszę czasem używać tych wyrażeń.Piotrek K. pisze:Wkurzają mnie pytania: "wyjeaać ci?", "[chcesz] wpieedol?" itp. <loluś>
szukam
Ja też czasem spytam"co u ciebie?" albo "co jesst?". Normalna rzecz, rozmowa. A jak ktoś pyta "Czemu się izolujesz?" to jest to zawsze moja koleżanka, z którą chętnie rozmawiam i zaraz staram się wytłumaczyć "czemu się izoluję".
- Czemu jesteś smutny?
- Dlaczego masz taką minę?
- Obraziłeś się na mnie?
itd.
A dziś, gdy byłem zafascynowany artykułem dotyczącym przechłodzonych cieczy, usłyszałem "dlaczego jesteś naburmuszony?"...
- Dlaczego masz taką minę?
- Obraziłeś się na mnie?
itd.
A dziś, gdy byłem zafascynowany artykułem dotyczącym przechłodzonych cieczy, usłyszałem "dlaczego jesteś naburmuszony?"...
szukam
- Sorrow
- Krypto-Extra
Wow, ostra patologiaPiotrek K. pisze:To się może wydać stronnicze, ale nie przypominam sobie zaczepiającego kogokolwiek introwertyka. Oczywiście, to nie jest pytanie zwykłego, normalnego i fajnego ekstrawertyka, to pytanie, prymitywnego człowieka, który jest ekstrawertykiem. OK, do rzeczy. Wkurzają mnie pytania: "wyjeaać ci?", "[chcesz] wpieedol?" itp. <loluś>
- Sorrow
- Krypto-Extra
Raczej bandycki slang
. Nie spotkałem się z czymś takim od czasów mojej mega-patologicznej podstawówki.
-
karat
- Intronek
oj to sorrow chyba twoja podstawowka nie byla az taka zla ;P u mnie w gimnazjum to takie rzeczy to na porzadku dziennym byly i nawet nie wiesz jak sie cieszylem gdy poszedlem do liceum 
- Sorrow
- Krypto-Extra