1\ Wiek
w sw. Walentego bedzie 23
2\ Bajki
Yattaman, Daimos, Gigi (o malym pilkarzu;) ) ..pamietam doskonale. Chodzilem do kolegi z podstawowki bo ja nie mialem kablowki. A na marginesie.. znalazlem tego kolege ostatnio na NaszejKl. Malo z krzesla nie spadlem, jak dowiedzialem sie, ze studiuje w Szanghaju!
3\ Przyszlosc
Ja pamietam, ze od mniej wiecej 17 roku zycia wydawalo mi sie, ze wiem wszystko i nikt nie bedzie mi mowil co jest dla mnie dobre! Oczywiscie to byl czas mlodzienczego buntu, wiec nic w tym dziwnego.
Jakis czas potem zycie uswiadomilo mnie, ze jestem jeszcze za mlody, zeby wiedziec cokolwiek. No i.. wzbudzilo to we mnie obawe przed przysloscia.
Tez zdarza mi sie myslec, ze sobie nie poradze.. Walcze z tym.
Najbardziej przeraza mnie mysl o tym, ze dzien, w dzien.. lato, czy snieg, trzeba isc do pracy i zarabiac na utrzymanie. Gdzie ja wtedy znajde czas na swoja samotnosc?
Wg. mnie to wielka katastrofa jesli cale zycie spedza sie kursujac pomiedzy domem a praca... szkoda zycia na cos takiego

Pracuje z przerwami od 6 lat ale nigdzie nie utrzymalem sie dluzej, niz pol roku.
dlatego szukam innego pomyslu na zycie.. takiego, ktory pozwoli mi cieszyc sie z wykonywanego zajecia i jednoczesnie da zarobek