Witam,
Nazywam się Tomek, mam około 25 lat. Mieszkam w w małopolsce, samo południe, w otoczeniu gór, łąk i lasów

Jestem typem samotnika, nigdy nie pasowałem do otoczenia, tzn do ludzi którzy mnie otaczają. Mam zupełnie inny światopogląd niż większośc otacząjących mnie osób, chyba patrzę na świat z zupełnie innej perspektywy niż oni. Uwielbiam jazdę na rowerze ( samotną, choć może znajdę kiedyś towarzyszkę moich wypraw

), gotowanie, czytanie ( głównie fantastykę ) oraz muzykę. Myślę ze na dłuższą metę nie mógłbym żyć bez muzyki. To samo tyczy się roweru - gdy mamy gorszy dzień nic tak nie pomaga na głowę jak wyprawa rowerowa. Po kilkudziesięciu kilometrach nie jesteśmy w stanie już myśleć o niczym innym niż oddechu i naszych obolałych z wysiłku nogach
Jestem raczej typem marzyciela, próbuję widzieć świat innym niż jest - lepszym. Generalnie dogaduję się z ludźmi i nawiązywanie kontaktów raczej nie sprawia mi problemów, tylko że są to płytkie kontakty. Ktoś musi na prawdę zasłużyć na moje zaufanie abym mógł się przed nim otworzyć chociaż trochę.
Uwielbiam również ćwiczenia siłowe, ale w życiu nie byłem na siłowni, po prostu co jakiś czas nachodzi mnie chęć na polatanie na drążku. Takie porządne zmęczenie ramion daje mi ogromną satysfakcję i doskonali organizm ( to samo tyczy się roweru - nie lubię z niego wracać bez obolałych z wysiłku mięśni nóg ).
Jestem miłośnikiem przyrody, może to z racji miejsca zamieszkania. Nigdzie nie czują się tak dobrze jak w otoczeniu drzew. Uwielbiam również góry - to miejsce gdzie można spokojnie pomyśleć i popatrzeć na świat z góry