Ogólnie się czuję coraz lepiej na tym forum, bo coraz więcej rówieśników przybywa. Przez tyle lat aktywnego pisania byłem najmłodszy, na każdym zlocie najmłodszy xd Przynajmniej jestem do przodu
Za mną już ćwierć wieku.
Jestem nadwrażliwą, emocjonalną osobą, popadającą z jednej skrajności w drugą. Jestem trudnym człowiekiem. Jestem pasjonatką książek i muzyki, a także posiadaczką trójki zwierząt. Jestem studentką psychologii. Jestem introwertykiem.
Chciałabym znaleźć swoje miejsce w tym świecie, takie w którym nie będę czuć się jak z obcej planety. Chciałabym spokoju i oddechu od wiecznej walki ze swoimi skrajnościami. Chciałabym więcej ludzi, którzy są autentyczni i nie rzucają słów na wiatr.
„We wszechświecie więcej jest gwiazd niż ziaren piasku na dowolnej plaży;
więcej jest gwiazd niż sekund, które upłynęły, odkąd powstała ziemia;
więcej jest gwiazd niż dźwięków i słów wypowiedzianych przez wszystkich ludzi od początku świata." -Neil De Grasse Tyson
Mam 36 lat. Jestem kobietą. Chciałabym być nieśmiertelna tak jak wampiry, nie umierać, bo tego się bardzo boję, żeby nie było na świecie chorób. Chciałabym przeczytać wiele książek z biblioteki, które mnie ciekawią i można się czegoś dowiedzieć.
Mam 25 lat. Chcialabym dowiedziec sie w koncu czego chce w pewnych sprawach, skonczyc ze swoimi zjazdami emocjonalnymi i przestac marudzic oraz zmienic obecna prace na inna