Na codzień z innych sportów to regularny basen i od czasu do czasu bieganie.
Innym hobby jest jak kolega wyżej programowanie, tyle że to jest już mocno powiązane z pracą w moim przypadku
Też umiem robić wyliczanki.MalinowoMi pisze:Psychologia, Perswazja, Malarstwo, Sztuka . itd
Brzmi jak marzenie wielu ludzi. Trochę Ci zazdroszczę. Pewnie potrafisz zaciekawiać ludzi swoimi opowieściami.Miszka pisze:Zainteresowań mógłbym wymienić kilka, ale pasję mam właściwie tylko jedną -włóczęgostwo. Zaczęło się od gór, a że jako licealista na pociągi nie miałem to od razu doszedł autostop. W końcu w wieku 18lat pierwsza samotna włóczęga za granicę; głównie góry Rumunii. W następnych wyjazdach nie chodziło już tylko o góry choć one pojawiają się zawsze; zacząłem interesować się jak inne narody patrzą na świat, jaką mają kulturę, na czym polega ich religia. Zacząłem uczyć się języków - niestety dość późno. Zacząłem w tym widzieć coś jeszcze nowego - choć mogłem zarobić i podróżować jak przeciętny turysta to wolę jeździć prawie w ogóle bez pieniędzy; spać na plażach albo u ludzi, dzielić się tym co akurat mam i brać co mi dają, pomagać ludziom w ich normalnej pracy i spotykać takich jacy są na co dzień. Ostatnio doszedłem do wniosku że to jest dla mnie dużo ważniejsze niż studia czy praca i jeśli nic mnie nie zmusi do zapuszczenia korzeni to temu chciałbym się poświęcić.