Jagienka pisze: Drogi Emfausto, zakładając, że jesteś wzorcowym INXX, na podstawie Twojego uroczego posta, można wysnuć wniosek, iż problem z INXX jest taki że pieprzą tak obficie, że aż oczy puchną. Trochę więcej dystansu do siebie i innych, i proponuję traktować wszelakie osobowe testy z przymrużeniem oka. Czy czystej krwi true- introwertyk szufladkuje ludzi? Czy traktuje jakikolwiek podział stworzony przez człowieka jako wykładnię? Czy czystej krwi naprawdę uważa, że na podstawie obserwacji czy testu jest w stanie ocenić jakim naprawdę jest ten drugi człowiek? Ludzie jak to ludzie są po prostu niewymierni.
Jagienka pisze:mojego kota też nigdy nie nazwałabym czystej krwi true- kotem, (bo raz zachowuje się jak pies, raz jak wiewiórka, raz jak świnia, raz wydaje dźwięki jak koza, co lepsze, czasami mówię na niego małpo)...
Poza tym czy problem jaki stworzyłeś jest aż tak istotny? Czy w ogóle można to nazwać problemem? czy rzeczywiście istnieje ktoś taki jak czystej krwi true-introwertyk? To Ty? Czy ja nim jestem? Ile doszukałeś się osób na tym forum? To są te, co mają w opisie INXX? Really?

Oj, Emfausto, rozbawiłeś mnie, dziękuję Ci za to. Poza tym to nie jest histeria, jak to próbujesz nazwać, ale reakcja na dyrdymały.
dyrdymały to pani napisała, tak wyglądama moja reakcja na posta:
Bo "wymiana zdań" w kwesii eSów już dobiegła końca, a pani musiała wcisnąć swoje 3 grosze i rozdrapała wątek,
pani post był nie potrzebny. Jak ma pani problemy ze sobą lub okres to niech lepiej pani wypije melise albo pójdzie
na spacer do lasu się wyciszyć, a nie wchodzić na internety i pluć jadem jak kobra pod moim adresem. Owszem może zaszufladowałem ale, NIE stwierdziłem czy któryś z INXX czy ISXX są lepsi. Ja mam do tego podejście jak to już kiedyś napisałem: "odniesienie do selekcji naturalnej (że jest sobie X gatunków czy rodzajów ludzi, uzbrojonych w różne funkcje mózgu i zobaczymy który poradzi sobie lepiej poradzi w tym świecie, wykorzystując swoje wrodzone umiejętności/zdolności/predyspozycje)."
(napisze to caps lockiem bo niektórzy mają problemy z czytaniem)
PORÓWNAŁEM FUNKCJE CHARAKTERYZUJĄCE INXXów i ISXXów, ALE NIE PODDAŁEM ŻADNEJ OCENIE :!:
poza tym jeżeli pani uważa się za lepszą ode mnie to powinna pani jakiś poziom reprezentować, jak narazie
to samozwańczy tytuł. Niech pani sobie wyobrazi że wchodze pierwszy raz na forum, na jakiś randomowy temat
i tam jakiś użytkownik X napisał by swój pogląd/opinie, to ja bym ją przeczytał uważnie ze zrozumieniem, a później wybrał jedną z dwóch możliwości, 1-sza to taka że chciałbym przetestować czy autor teorii ma racje, jeżeli nie to napisałbym że się myli i podał logiczne kontrargumenty. opcja 2 - po przeczytaniu posta od razu się z nim nie zgadzam, ale zrobię to w sposób kulturalny np " panie X ja się z panem nie zgadzam, ja uważam inaczej" - bez flame'u. A określenia intro-zdrajcy super-poważnie nie traktuje.
...