Ile masz lat? Kim jesteś? Czego byś chciał/a?
-
Kabatha
Re: Ile masz lat? Kim jesteś? Czego byś chciał/a?
Hej. Mam 19 lat.
Jestem studentką.
Chciałabym, żeby ludzie nauczyli się akceptować to jaka jestem i starali się zrozumieć.
Jestem studentką.
Chciałabym, żeby ludzie nauczyli się akceptować to jaka jestem i starali się zrozumieć.
Mam 18 lat. Trudno w tym wieku powiedzieć kim się jest tak na dobrą sprawę. Wiem tylko, że za dużo bujam w obłokach - myślę o teraźniejszości nie takiej jaka jest, lecz takiej, jaka mogłaby, co utrudnia mi pragmatyczne podejście do wielu spraw. A czego bym chciał? Przełamać lekką fobię społeczną...

-
Vojan
Ile mam lat?
37
Kim jestem?
Introwertykiem. Czlowiekiem dosc skomplikowanym, z dosc zawilym zyciorysem.
Czego bym chcial?
Zdrowia dla mojego Skarba. Wiecej spokoju i szacunku/akceptacji. Skonczenia upragnionych studiow tutaj, za granica, gdzie od dawna mieszkam.
37
Kim jestem?
Introwertykiem. Czlowiekiem dosc skomplikowanym, z dosc zawilym zyciorysem.
Czego bym chcial?
Zdrowia dla mojego Skarba. Wiecej spokoju i szacunku/akceptacji. Skonczenia upragnionych studiow tutaj, za granica, gdzie od dawna mieszkam.
- Ziemniarka
- Introrodek
- 23 lata.
- Jestem pozytywnie nastawioną do życia graficzką, trochę sarkastyczną.
- Chciałabym aby ludzie nie postrzegali mnie jako osobę wiecznie naburmuszoną i niesympatyczną (przez moją małomówność). Chciałabym poznać ludzi podobnych do mnie.
- Jestem pozytywnie nastawioną do życia graficzką, trochę sarkastyczną.
- Chciałabym aby ludzie nie postrzegali mnie jako osobę wiecznie naburmuszoną i niesympatyczną (przez moją małomówność). Chciałabym poznać ludzi podobnych do mnie.
No cóż, młodziuchna jestem, mam 17 lat.Ile masz lat?
W idealnym społeczeństwie, wystarczyłoby stwierdzenie "po prostu jestem", ale tak dobrze nie ma, więc mogę zdradzić jeszcze, iż na pewno jakąś istotką, konkretniej ujmując płci żeńskiej, chodzącą do 2 klaso LO, no i tyle powinno wystarczyć, bo komu by się chciało to czytać ? ;-PKim jesteś?
Świętego spokoju. ^^"Czego byś chciał/a?
1. Niedawno skończyłem 30 lat
2. Samotnym samurajem
, który nienawidzi chamstwa, obłudy i hipokryzji.
3. Chyba potrafię wyrażać tylko swoje bieżące potrzeby, więc tym razem napiszę dalekosiężnie, że chciałbym w końcu być wolnym i bez ograniczeń wewnętrznych.
2. Samotnym samurajem
3. Chyba potrafię wyrażać tylko swoje bieżące potrzeby, więc tym razem napiszę dalekosiężnie, że chciałbym w końcu być wolnym i bez ograniczeń wewnętrznych.
"Life is so unnecessary"
-
annihilady
- Zagubiona dusza
1. 18 lat mam
2. Ach, kim ja jestem. Swoją obecną postać nazywam raczej stanem przejściowym. Nic szczególnego, ale mam plany.
3. Obecnie wystarczy mi zdanie polskiego i angielskiego na maturze na ponad 90%, co zagwarantuje dostanie się na edytorstwo. Jeszcze praca na wakacje, doprawdy, nic więcej mi chwilowo nie trzeba.
Bardziej dalekosiężnie - marzy mi się wolność, niezależność i wyrzucenie komputera przez okno. O tym ostatnim fantazjuję od dawna.
Oprócz tego może jeszcze stworzenie jakiegoś zdrowszego systemu myślenia i paru zdrowszych relacji, a przy okazji może zadbanie o zdrowie i figurę.
2. Ach, kim ja jestem. Swoją obecną postać nazywam raczej stanem przejściowym. Nic szczególnego, ale mam plany.
3. Obecnie wystarczy mi zdanie polskiego i angielskiego na maturze na ponad 90%, co zagwarantuje dostanie się na edytorstwo. Jeszcze praca na wakacje, doprawdy, nic więcej mi chwilowo nie trzeba.
Bardziej dalekosiężnie - marzy mi się wolność, niezależność i wyrzucenie komputera przez okno. O tym ostatnim fantazjuję od dawna.
Oprócz tego może jeszcze stworzenie jakiegoś zdrowszego systemu myślenia i paru zdrowszych relacji, a przy okazji może zadbanie o zdrowie i figurę.
-
szejk
- Introwertyk
1. 27 w tym roku
2. Jestem jaki jestem, cały czas siebie poznaję
3. Poznać innych o podobnym podejściu i zainteresowaniach
2. Jestem jaki jestem, cały czas siebie poznaję
3. Poznać innych o podobnym podejściu i zainteresowaniach
1) 22 lata
2) Spokojny (dla wielu nudny) chłop interesujący się informatyką (głównie programowanie), obecnie powoli dążący do poprawienia swojego życia.
3) Żeby mi się chciało wtedy, kiedy mi się strasznie nie chce. Jak to będę miał to reszta przyjdzie mi łatwo.
2) Spokojny (dla wielu nudny) chłop interesujący się informatyką (głównie programowanie), obecnie powoli dążący do poprawienia swojego życia.
3) Żeby mi się chciało wtedy, kiedy mi się strasznie nie chce. Jak to będę miał to reszta przyjdzie mi łatwo.
- adam01016
- Introrodek
1. 17
2. kim jestem.. mam nadzieję, że nie złamię regulaminu pisząc, że jestem zajebisty
3. Czego bym chciał? Czystej prawdy i wszystkiego co się z nią wiąże.
2. kim jestem.. mam nadzieję, że nie złamię regulaminu pisząc, że jestem zajebisty
3. Czego bym chciał? Czystej prawdy i wszystkiego co się z nią wiąże.
Spójność nie oznacza zamknięcia się w jakimś systemie, lecz raczej dynamiczną wierność wobec otrzymanego światła.
Ile masz lat?
25.
Kim jesteś?
Kochającym samotność (ale nie osamotnienie), czasem nieco przynudnawym domatorem, o trochę nietypowych zainteresowaniach (tak myślę, bo jak dotąd nie spotkałem osoby, która by miała podobne).
Czego byś chciał?
Świętego spokoju, bezstresowej pracy, normalnego szefa, bezproblemowo zdanych sesji i więcej czasu wolnego.
Przy okazji, jako że to mój pierwszy post na forum, chciałem się przywitać. Część
.
25.
Kim jesteś?
Kochającym samotność (ale nie osamotnienie), czasem nieco przynudnawym domatorem, o trochę nietypowych zainteresowaniach (tak myślę, bo jak dotąd nie spotkałem osoby, która by miała podobne).
Czego byś chciał?
Świętego spokoju, bezstresowej pracy, normalnego szefa, bezproblemowo zdanych sesji i więcej czasu wolnego.
Przy okazji, jako że to mój pierwszy post na forum, chciałem się przywitać. Część
- ainos
- Introwertyk
- Enneagram: 4w5
- MBTI: ISFJ/ISTJ
- Kontakt:
Witam,
Ile mam lat?
25
Kim jestem?
Kimś kto najprawdopodobniej ma problem z określeniem siebie samej
Czego bym chciała?
Wielu rzeczy, które razem złożyłyby się na poczucie szczęścia i lepszego, pełniejszego życia
Ile mam lat?
25
Kim jestem?
Kimś kto najprawdopodobniej ma problem z określeniem siebie samej
Czego bym chciała?
Wielu rzeczy, które razem złożyłyby się na poczucie szczęścia i lepszego, pełniejszego życia
happiness only real when shared
Ile masz lat?
24
Kim jesteś?
Spokojne chłopisko które z uwagi na swoje zainteresowania muzyką elektroniczną lubi się czasem zresetować w klubie przy monotonnych dźwiękach techno/house. Paradoksalnie lubię spokój i domowe zacisze jednak człowiek to osobnik żyjący w stadzie a więc nie lubię ciągłej samotności.
Czego byś chciał?
Akceptacji mojej introwertycznej odmienności u ludzi z którymi chcąc nie chcąc muszę współistnieć w pracy czy każdym innym miejscu. Znaleźć przyjaciela z podobnym usposobieniem.
24
Kim jesteś?
Spokojne chłopisko które z uwagi na swoje zainteresowania muzyką elektroniczną lubi się czasem zresetować w klubie przy monotonnych dźwiękach techno/house. Paradoksalnie lubię spokój i domowe zacisze jednak człowiek to osobnik żyjący w stadzie a więc nie lubię ciągłej samotności.
Czego byś chciał?
Akceptacji mojej introwertycznej odmienności u ludzi z którymi chcąc nie chcąc muszę współistnieć w pracy czy każdym innym miejscu. Znaleźć przyjaciela z podobnym usposobieniem.
- Alexona20
- Introrodek
20 lat
Jestem:
Przede wszystkim człowiekiem.
Chciałabym:
Przestać czuć się samotna. Zostać naukowcem. Żeby magicznym sposobem w społeczeństwie ludzie zaczęli bardziej myśleć nad swoim zachowaniem.
Jestem:
Przede wszystkim człowiekiem.
Chciałabym:
Przestać czuć się samotna. Zostać naukowcem. Żeby magicznym sposobem w społeczeństwie ludzie zaczęli bardziej myśleć nad swoim zachowaniem.
- Wroblaka
- Introwertyk
- Kontakt:
gdzie to edytorstwo, nie krk czasem? edytorka z I roku macha do Ciebie umazaną farbą drukarską łapką.annihilady pisze:1. 18 lat mam