Ile masz lat? Kim jesteś? Czego byś chciał/a?
Re: Ile masz lat? Kim jesteś? Czego byś chciał/a?
Ile mam lat?
30
Kim jestem?
Jestem spokojną introwertyczną osobą w której jednak czasami kłębią się silne emocje. Z roku na rok znam siebie coraz lepiej więc powoli odnajduję równowagę. Zawsze dużo rysowałem co ostatecznie stało się zarówno moim nałogiem jak i sposobem na życie. Pracuje już od trzech lat jako grafik i ilustrator.
Czego bym chciał?
W tej chwili chyba bycia bardziej otwartym na ludzi. Określeniem się i częstszym dzieleniem się swoimi spostrzeżeniami. Większej odwagi. Znajdowaniem radości w prostych rzeczach. Bycia uważnym na nagłe przypływy kreatywności. W tym co robię w pracy i w prywatnych projektach więcej rozmachu i swobody. Poza tym kiedyś myślałem że mógłbym nauczyć się rozmawiać ze wszystkimi ale teraz wiem że po prostu bardziej muszę więcej szukać pokrewnych dusz.
30
Kim jestem?
Jestem spokojną introwertyczną osobą w której jednak czasami kłębią się silne emocje. Z roku na rok znam siebie coraz lepiej więc powoli odnajduję równowagę. Zawsze dużo rysowałem co ostatecznie stało się zarówno moim nałogiem jak i sposobem na życie. Pracuje już od trzech lat jako grafik i ilustrator.
Czego bym chciał?
W tej chwili chyba bycia bardziej otwartym na ludzi. Określeniem się i częstszym dzieleniem się swoimi spostrzeżeniami. Większej odwagi. Znajdowaniem radości w prostych rzeczach. Bycia uważnym na nagłe przypływy kreatywności. W tym co robię w pracy i w prywatnych projektach więcej rozmachu i swobody. Poza tym kiedyś myślałem że mógłbym nauczyć się rozmawiać ze wszystkimi ale teraz wiem że po prostu bardziej muszę więcej szukać pokrewnych dusz.
-
KropelkaDeszczu
- Zagubiona dusza
Lat; 31
Jestem szczesliwa mama i zona.
Dla swiata i ludzi chcialabym szczescia i pokoju.
Jestem szczesliwa mama i zona.
Dla swiata i ludzi chcialabym szczescia i pokoju.
Lat17.
W szkole jestem spokojną cichą introwertyczką. Tylko gdy sie spotykam z moimi najlepszymi przyjaciółmi to naprawdę uwielbiam gadać. Tylko z nimi.
Przede wszystkim pragnę przeżyć liceum, zdać mature , na zakończenie pokazac jaka naprade jestem bezczelna i rzucić to wszystko. Wyjechać do Nowej Zelandi z gitarą i wędrować po pustkowiu. Musze sie nauczyc grac na gitarze . Och , ogólnie ciągnie mnie do szalonych rzeczy.
W szkole jestem spokojną cichą introwertyczką. Tylko gdy sie spotykam z moimi najlepszymi przyjaciółmi to naprawdę uwielbiam gadać. Tylko z nimi.
Przede wszystkim pragnę przeżyć liceum, zdać mature , na zakończenie pokazac jaka naprade jestem bezczelna i rzucić to wszystko. Wyjechać do Nowej Zelandi z gitarą i wędrować po pustkowiu. Musze sie nauczyc grac na gitarze . Och , ogólnie ciągnie mnie do szalonych rzeczy.
5w4, ISTP
kiedyś też miałem podobne plany, choć niekoniecznie dotyczące Nowej Zelandii :wink:Wyjechać do Nowej Zelandi z gitarą i wędrować po pustkowiu.
-
KropelkaDeszczu
- Zagubiona dusza
- nika
- Introwertyk
- Enneagram: 4w5
mam 30 lat, jestem dobrą, spokojną, wrażliwą dziewczyną, lubię zwierzęta, języki obce, muzykę, seriale, jestem socjopatką 
Doskonała wisienka na torcie :wink:nika pisze:jestem socjopatką
- Shingo
- Introrodek
Lat mam obecnie 25.
Jestem sobą.
Chciałbym odnaleźć kobietę, która zaakceptuje mnie takiego jakim jestem i nie znudzi się mną.
Jestem sobą.
Chciałbym odnaleźć kobietę, która zaakceptuje mnie takiego jakim jestem i nie znudzi się mną.
ISTJ, 4w5
21 lat
Jestem osobą przewrażliwioną na niektóre sytuacje, a na niektóre obojętny.
Czego bym chciał? UP, z dodatkiem, że chciałbym ją poznać jak najszybciej i żeby cieszyła się z mojej obecności tak samo jak ja z jej, nieważne kiedy gdzie, ważne by blisko.
Jestem osobą przewrażliwioną na niektóre sytuacje, a na niektóre obojętny.
Czego bym chciał? UP, z dodatkiem, że chciałbym ją poznać jak najszybciej i żeby cieszyła się z mojej obecności tak samo jak ja z jej, nieważne kiedy gdzie, ważne by blisko.
Lat prawie 30, dokładnie 28. Zaokrąglam, bo już nie pamiętam.
Jestem...tu można przeklinać?...
Chcę świętego spokoju. Dobrze mi idzie.
Witam Was z dalekiej Finlandii (:
Jestem...tu można przeklinać?...
Chcę świętego spokoju. Dobrze mi idzie.
- Faramuszka
- Stały bywalec
A ja zazdroszczę *.*gwint m7 pisze:
Witaj ^^
- pietruszka
- Zagubiona dusza
Wita wszystkich zgromadzonych nowa użytkowniczka forum 
Zacznijmy od początku:
Ile mam lat?
26
Kim jestem?
Chyba sama nie znam jeszcze odpowiedzi na to pytanie. To co wiem obecnie, to że jestem spokojną marzycielką, kochającą książki i muzykę. Hm... Gdy coś jeszcze przyjdzie mi do głowy z pewnością napiszę.
Czego bym chciała?
Zawsze chciałam być "bardziej": bardziej ekspresyjna, bardziej emocjonalna, bardziej towarzyska, bardziej pogodna etc. Teraz już sama nie wiem, bo nie chcę zmieniać się na siłę tylko po to żeby inni mnie zaakceptowali.
Z innych pragnień to zawsze chciałam zwiedzić dalekie i obce nam kulturowo kraje. Zawsze chciałam też nauczyć się tańczyć tango, ale jak na razie obawiam się, że na długo pozostanie to w sferze marzeń. Poza tym chciałabym dalej realizować się w swojej pracy no i znaleźć tą tzw. drugą połówkę.
PS: Mój pierwszy w życiu post! Jestem z siebie dumna.
Zacznijmy od początku:
Ile mam lat?
26
Kim jestem?
Chyba sama nie znam jeszcze odpowiedzi na to pytanie. To co wiem obecnie, to że jestem spokojną marzycielką, kochającą książki i muzykę. Hm... Gdy coś jeszcze przyjdzie mi do głowy z pewnością napiszę.
Czego bym chciała?
Zawsze chciałam być "bardziej": bardziej ekspresyjna, bardziej emocjonalna, bardziej towarzyska, bardziej pogodna etc. Teraz już sama nie wiem, bo nie chcę zmieniać się na siłę tylko po to żeby inni mnie zaakceptowali.
Z innych pragnień to zawsze chciałam zwiedzić dalekie i obce nam kulturowo kraje. Zawsze chciałam też nauczyć się tańczyć tango, ale jak na razie obawiam się, że na długo pozostanie to w sferze marzeń. Poza tym chciałabym dalej realizować się w swojej pracy no i znaleźć tą tzw. drugą połówkę.
PS: Mój pierwszy w życiu post! Jestem z siebie dumna.
Ie masz lat?
Za mało, bo mniej niż 30, szkoda.
Kim jestem?
Kobietą, "puchem marnym". A tak poza tym to molem książkowym i muzycznym.
Czego bym chciała?
Nie wiem, na ten moment to jakąś kawę. A tak bardziej przyszłościowo, to zapewne trochę się ogarnąć i znaleźć jakiś przyjemny swój kąt na Ziemi. To wszystko.
Za mało, bo mniej niż 30, szkoda.
Kim jestem?
Kobietą, "puchem marnym". A tak poza tym to molem książkowym i muzycznym.
Czego bym chciała?
Nie wiem, na ten moment to jakąś kawę. A tak bardziej przyszłościowo, to zapewne trochę się ogarnąć i znaleźć jakiś przyjemny swój kąt na Ziemi. To wszystko.
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
Yaaaay! Na zdrowie. Wznosi toast kubkiem kawypietruszka pisze:PS: Mój pierwszy w życiu post! Jestem z siebie dumna.
24
neurotyczny dzieciak/samica
chcę:
a)usamodzielnić się/odessać od rodziców
b)zarabiać ilustracją
c)wrócić do rzeźbienia sylwetki
d)odnowić jedną przyjaźń
e)kopulować
f)przestać drazyć - co by było gdyby
g)przestać wyobrażać sobie, że - jestem gwiazdą rocka/genialnym pisarzem/uprawiam seks z Severusem Snapem
neurotyczny dzieciak/samica
chcę:
a)usamodzielnić się/odessać od rodziców
b)zarabiać ilustracją
c)wrócić do rzeźbienia sylwetki
d)odnowić jedną przyjaźń
e)kopulować
f)przestać drazyć - co by było gdyby
g)przestać wyobrażać sobie, że - jestem gwiazdą rocka/genialnym pisarzem/uprawiam seks z Severusem Snapem
INFJ
Introvert(78%) iNtuitive(100%) Feeling(12%) Judging(1%)
You have strong preference of Introversion over Extraversion (78%)
You have strong preference of Intuition over Sensing (100%)
You have slight preference of Feeling over Thinking (12%)
You have marginal or no preference of Judging over Perceiving (1%)
Introvert(78%) iNtuitive(100%) Feeling(12%) Judging(1%)
You have strong preference of Introversion over Extraversion (78%)
You have strong preference of Intuition over Sensing (100%)
You have slight preference of Feeling over Thinking (12%)
You have marginal or no preference of Judging over Perceiving (1%)