Witam!

W tym miejscu dyskutujemy o zjawisku introwertyzmu, o tym, jak wpłynął on na nasze życie, jakie są wady i zalety bycia introwertykiem.
Goździu
Zagubiona dusza
Enneagram: 5w4
MBTI: INTJ [?]

Re: Witam!

Post autor: Goździu »

Cześć, jestem Patryk, mam 20 lat. Długo się zbierałem do rejestracji na tym forum, ale w końcu coś mnie tknęło. Do tego, że jestem introsiem doszedłem jakieś 3-4 lata temu. Obecnie powoli przygotowuję się do emigracji. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
stacha
Introrodek
Enneagram: 3w4

Post autor: stacha »

hej witajcie jestem Aneta, 26 Kielce :)
moje gg 52391272 pozdrawiam
evelkah
Zagubiona dusza
Enneagram: Abc
MBTI: Fgh

Post autor: evelkah »

Witajcie, przez przypadek trafiłam na to forum. Znacie pewnie to uczucie gdy nagle dowiadujecie się że nie jesteście w tym swoim introwertyzmie sami i szereg podobnych do swych zachowań odnajdujecie nagle w opiniach i wypowiedziach innych ludzi. Może to miejsce gdzie i ja wreszcie i nareszcie będę mogła być sobą, gdzie nic nie będzie musiało być na siłę a ja nie będę musiała męczyć się by się dopasować do schematu, sytuacji i mocno analizować każde wypowiedziane słowo i spełniać oczekiwania ludzi wokół. Jestem Ewelina, pracuje w miejscu gdzie przewija się dziennie około 400 osób, zarządzam zespołem osób i nie znoszę tego.Jestem zmęczona tym wszystkim szczególnie mocno. Pozdrawiam
Nestor

Post autor: Nestor »

Cześć! :D Brygadzistki-introwertyczki jeszcze u nas nie było. Jestem bardzo ciekawy, jak to się stało?
Awatar użytkownika
Synthesizer
Introrodek
MBTI: ISTJ

Post autor: Synthesizer »

Witajcie, jestem Wojtek i mam 21 lat. Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ w moim otoczeniu nie ma wielu osób podobnych do mnie z charakteru i rozumiejących moje problemy. Mam nadzieję, że spotkam tutaj wielu ciekawych ludzi dla których nie będę "dziwny".

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fangtasia
Rozkręcony intro
MBTI: ISFJ

Post autor: Fangtasia »

Ciao Synthesizer! Dom introwerta Cię przyjmuje!
Awatar użytkownika
highwind
Legenda Intro
Enneagram: 1w9
MBTI: istj

Post autor: highwind »

LaVolpe
Introrodek
MBTI: INTJ

Post autor: LaVolpe »

Cześć, jestem LaVolpe.
Szukałam po prostu miejsca w którym będę mogła wymienić się poglądami z podobnymi w jakimś stopniu do mnie :)
obecny swiadomie
Zagubiona dusza
MBTI: INFJ

Post autor: obecny swiadomie »

Witam wszystkich serdecznie.
Chcialbym zrobic dla Was to co Wy zrobiliscie dla mnie, czyli dodac otuchy, wesprzec, pomoc znalezc odpowiedzi na pytania, podzielic sie doswiadczeniami i przemysleniami lub nawet zainspirowac. Krotko mowiac - dzielic z Wami to forum. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Coldman
Administrator
Enneagram: 4w5
MBTI: Szajs

Post autor: Coldman »

obecny swiadomie pisze:Witam wszystkich serdecznie.
Chcialbym zrobic dla Was to co Wy zrobiliscie dla mnie, czyli dodac otuchy, wesprzec, pomoc znalezc odpowiedzi na pytania, podzielic sie doswiadczeniami i przemysleniami lub nawet zainspirowac. Krotko mowiac - dzielic z Wami to forum. Pozdrawiam
Widać już kolega kiedyś i nas gościł, witamy więc na nowym nicku i życzymy miłego pobytu
Pomoc się zawszę przyda, nawet takim pozytywom jak ja
Awatar użytkownika
Kys
Użytkownik zablokowany

Post autor: Kys »

Witam. Mam na imię Krzysiek i mam 22 lata. Lubię słuchać muzyki z gatunku rock/metal. Jedynym powodem dla którego naprawdę chcę wyjść z domu, to żeby pojeździć na łyżwach. Większość swojego wolnego czasu spędzam przy komputerze. Gdybym miał jakoś określić swoją osobowość to jest to "introwertyczny narcyz". Dołączyłem do was, ponieważ szukam sobie internetowych kolegów, których potrzebuję. Wcześniej obracałem się w kręgach forum świadomego snu, ale aktywność spadła i trochę zaczęli mnie wkurzać, więc ich opuściłem. Lubię przesiadywać na czatach, chociaż rzadko się odzywam. Lubię czytać artykuły czy doświadczenia innych i patrząc na forum to będę miał zajęcie. Pozdrawiam.
Ding, dong, ding, dong,
And everything did go wrong
Awatar użytkownika
Fangtasia
Rozkręcony intro
MBTI: ISFJ

Post autor: Fangtasia »

Hello there, swoim postem mi przypomniałeś że kiedyś byłam na forum zjawisk paranormalnych. Ale to były czasy :D Czuj się jak w domu
Krzyś
Intronek
MBTI: INTJ

Post autor: Krzyś »

Witaj Krzysiu :D
\o/
Awatar użytkownika
Coro
Stały bywalec

Post autor: Coro »

Co prawda jestem już tutaj od ponad dwóch tygodni, ale... Cześć ;)

W końcu znalazłem miejsce, gdzie można liczyć na wzajemne zrozumienie od miłych introsiów :D
Awatar użytkownika
Frigg
Wtajemniczony

Post autor: Frigg »

Dzień dobry Wszystkim :)

Znalazłam się na tym forum pod wpływem impulsu, ale pobieżny przegląd forum i treści się w nim znajdujących, wskazuje, że może to być miejsce dla mnie. Co mnie zaskoczyło, to średnia wieku piszących - byłam pewna, że będzie wyższa :) Ja 39 wiosen mam za sobą, ale nie dramatyzuje szczególnie z tego powodu. Bardziej dokucza mi moja "inność" którą dopiero teraz próbuję nazwać i rozpracować. A może nawet okiełznać, bo daje mi nieźle w kość. Od dłuższego czasu stoję w rozkroku, wahając się, w którą stronę się nagiąć i pozostać. Najchętniej walnęłabym wszystko i zamieszkała w małym domku na skraju mrocznego lasu :) Niestety charakter mojej pracy wymusza na mnie wieczną dobrą formę i wulkanów energii, której źródła niebezpiecznie wysychają a nowych jakby mniej.
Wierzę, że obecność na tym forum pozwoli mi zrozumieć mi wiele spraw, które do dziś próbowałam pojąć samodzielnie ale bez większych sukcesów :)

Pozdrawiam w ten wietrzny dzień :)
"Błagam Cię, zgódź się na mnie takiego, jakim jestem, i nie bierz na smycz. Drugiego nie znajdziesz takiego(...)"
ODPOWIEDZ