Witam!

W tym miejscu dyskutujemy o zjawisku introwertyzmu, o tym, jak wpłynął on na nasze życie, jakie są wady i zalety bycia introwertykiem.
zoaan
Wtajemniczony

Re: Witam!

Post autor: zoaan »

Witam, po anonimowej obecności w tej spłeczności, przyszła pora, aby się przedstawić. Czytałam tutaj dużo postów i nie wiem czy potrafię w jasny sposób przekazać to co naprawdę chcę, tak jak wy.
To tak ogólnie mam prawie 23 lata, niedługo kończę studia. Dotarłam tutaj dosyć pokrętną drogą. Jeszcze jakiś czas temu nie miałam pojęcia co to introwertyzm. Wiedziałam jednak, że moje spojrzenie na świat, a także jego odbieranie jest trochę inne. Szukając w internecie przyczyn tego, trafiłam na pojęcie introwertyzmu, zaczęłam się tym interesować i do tej pory w sumie się zastanwiam czy to jest fajne czy też nie. W każdym bądź razie tutaj trafiłam głównie chęcią poznania ludzi o podobnych cechach, ale też brakuje mi takich 'głębszyh' rozmów, wymiany poglądów, czasem na całkiem łatwe tematy. Przeglądnęłam trochę wątków i zadecydowałam, że również chcę dołączyć do Waszego grona.
Jak na początek chyba wystarczy, reszta wyjdzię przy okazji mam nadzieję :)
Awatar użytkownika
Arsen
Rozkręcony intro
MBTI: INFJ

Post autor: Arsen »

Hejka
W walce – zwycięstwo
W pokoju – czujność
W śmierci – poświęcenie
smutny
Introrodek
MBTI: INTJT

Post autor: smutny »

zoaan pisze: 11 sie 2019, 19:22 Witam, po anonimowej obecności w tej spłeczności, przyszła pora, aby się przedstawić. Czytałam tutaj dużo postów i nie wiem czy potrafię w jasny sposób przekazać to co naprawdę chcę, tak jak wy.
To tak ogólnie mam prawie 23 lata, niedługo kończę studia. Dotarłam tutaj dosyć pokrętną drogą. Jeszcze jakiś czas temu nie miałam pojęcia co to introwertyzm. Wiedziałam jednak, że moje spojrzenie na świat, a także jego odbieranie jest trochę inne. Szukając w internecie przyczyn tego, trafiłam na pojęcie introwertyzmu, zaczęłam się tym interesować i do tej pory w sumie się zastanwiam czy to jest fajne czy też nie. W każdym bądź razie tutaj trafiłam głównie chęcią poznania ludzi o podobnych cechach, ale też brakuje mi takich 'głębszyh' rozmów, wymiany poglądów, czasem na całkiem łatwe tematy. Przeglądnęłam trochę wątków i zadecydowałam, że również chcę dołączyć do Waszego grona.
Jak na początek chyba wystarczy, reszta wyjdzię przy okazji mam nadzieję :)
Witaj zoaan na forum! :)
Fire5tarter
Zagubiona dusza

Post autor: Fire5tarter »

Cześć,
Jestem Intro i dobrze mi z tym :)
Awatar użytkownika
highwind
Legenda Intro
Enneagram: 1w9
MBTI: istj

Post autor: highwind »

Cześć trouble starter, punkin' instigator!
Awatar użytkownika
Arsen
Rozkręcony intro

Post autor: Arsen »

Hejos
W walce – zwycięstwo
W pokoju – czujność
W śmierci – poświęcenie
Awatar użytkownika
Coldman
Administrator
Enneagram: 4w5
MBTI: Szajs

Post autor: Coldman »

Siemanko
Uzarine
Introrodek

Post autor: Uzarine »

Witam.
Awatar użytkownika
Nathas
Rozkręcony intro
MBTI: ISTJ

Post autor: Nathas »

Uzarine pisze: 01 wrz 2019, 17:49Witam.
Witam metalucha \m/
..:: Nie zmusisz nikogo żeby cię pokochał, ale zawsze możesz zamknąć go w piwnicy, żeby rozwinął się u niego syndrom sztokholmski ::..
Awatar użytkownika
Erebus_Querella
Intronek
MBTI: INTJ

Post autor: Erebus_Querella »

Ave!
Awatar użytkownika
Stationary_Traveller
Wtajemniczony

Post autor: Stationary_Traveller »

Witam wszystkich. Trochę się zastanawiałem, co tu napisać, bo z jednej strony dobrze byłoby zrobić pierwsze wrażenie, a z drugiej strony nie mam parcia na bycie popularnym, więc i tak źle i tak niedobrze ;-)

Mam 28 lat, obecnie pracuję sobie jako programista, więc sporo czasu w trakcie dnia spędzam przed ekranem monitora.
Jeśli chodzi o hobby, to oprócz oklepanych zainteresowań, jakimi są filmy, gry komputerowe, książki czy muzyka (lubię np. art-rock i synth-pop), to interesuję się również komunikacją interpersonalną, raczej w wydaniu 1 na 1, a także związkami i relacjami, męskimi i kobiecymi potrzebami i jako takim rozwojem osobistym (ale w przyjaznej formie, czyli bez proponowania spotkań biznesowych w galeriach, reklamowania produktów, motywowania się, jakim to się jest człowiekiem sukcesu czy manipulacji).

Pozdrawiam!
smutny
Introrodek
MBTI: INTJT

Post autor: smutny »

Stationary_Traveller pisze: 22 wrz 2019, 18:01 Witam wszystkich. Trochę się zastanawiałem, co tu napisać, bo z jednej strony dobrze byłoby zrobić pierwsze wrażenie, a z drugiej strony nie mam parcia na bycie popularnym, więc i tak źle i tak niedobrze ;-)

Mam 28 lat, obecnie pracuję sobie jako programista, więc sporo czasu w trakcie dnia spędzam przed ekranem monitora.
Jeśli chodzi o hobby, to oprócz oklepanych zainteresowań, jakimi są filmy, gry komputerowe, książki czy muzyka (lubię np. art-rock i synth-pop), to interesuję się również komunikacją interpersonalną, raczej w wydaniu 1 na 1, a także związkami i relacjami, męskimi i kobiecymi potrzebami i jako takim rozwojem osobistym (ale w przyjaznej formie, czyli bez proponowania spotkań biznesowych w galeriach, reklamowania produktów, motywowania się, jakim to się jest człowiekiem sukcesu czy manipulacji).

Pozdrawiam!
Witaj na forum!
Awatar użytkownika
Coldman
Administrator
MBTI: Szajs

Post autor: Coldman »

Wszędzie ci programiści, cześć
milka1594
Zagubiona dusza

Post autor: milka1594 »

Hej ;) Dopiero co dołączyłam i też chciałabym zrobić dobre pierwsze wrażenie, ale nie jestem w tym mistrzynią ;) Jak widzę ilu Was tu jest, to czuje się raźniej :D Ja mam 25 lat i każdy dzień wśród obcych ludzi (np. w pracy) to dla mnie "walka" :D Pozdrawiam wszystkich, którzy też mają ciężkie życie z introwertyzmem ;)
Calla

Post autor: Calla »

Witajcie, wracam na forum :)
ODPOWIEDZ