Ile masz lat? Kim jesteś? Czego byś chciał/a?

Tutaj możemy się lepiej poznać. Napisać, co lubimy, jacy jesteśmy i zapytać o to innych. Tematy poważne i osobiste oraz lekkie i błahe.
Awatar użytkownika
Coldman
Administrator
Enneagram: 4w5
MBTI: Szajs

Re: Ile masz lat? Kim jesteś? Czego byś chciał/a?

Post autor: Coldman »

Lat 16,5
Jestem sobą :D Kawał ze mnie introwertyka :d
Chciałbym poznać super osobą z którą niekrempował się pisać o wszystkim
Awatar użytkownika
Papaja
Intromajster
Enneagram: 1w9
MBTI: ISTJ

Post autor: Papaja »

25lat, jestem typowym "indwiduum" trudnym do okreslenia w kilku slowach, chcialabym aby moje plany i marzenia sie uskutecznily jak najszybciej
Kto stworzył ten labirynt niepewności, tę świątynię dufności, naczynie grzechu, pole usiane tysiącem zasadzek, przedsionek piekła, kosz po brzegi napełniony chytrością, truciznę słodką jak miód, łańcuch, który wiąże śmiertelnych z doczesnością – kobietę?
Awatar użytkownika
Mru
Zagubiona dusza
Enneagram: 5w4

Post autor: Mru »

"Ile masz lat?"
Mam 22 ciałem, czuję się na 102 i zachowuje się jakbym miała 12.

"Kim jesteś?"
Jestem Mru. Mru jest tym, co uważa za słuszne :mrgreen:

"Czego byś chciał/a?"
Odrobiną szczęścia się zadowoliłby każdy.
...wszyscy jesteśmy tylko ludźmi...
Awatar użytkownika
PaniA
Introrodek

Post autor: PaniA »

Uhm... zdaje się,że już komuś odpowiadałam na te pytania. Klapa całkowita.. wiadomość wygenerowana do mnie niechcący a ja odpisała z nadzieją ,że z kimś pogadam. Pierwszy dzień na forume i już chętnie zapadłabym się pod ziemie :P Buuu.
Mam 21 lat ... a na ile wyglądam i na ile się zachowuję to nie mam pojęcia, to różnie ,zależy od tego jaki mam humor i od towarzystwa(którego nie mam rzecz jasna :P ). Jedni mówią ,że powinnam być bardziej spontaniczna inni,że mniej i niestety nikt nie cieszy się z tego jaka jestem, każdy chce mnie zmienić.
Czego bym chciała.. nie wiem, może mieć z kim pogadać? Nie ukrywam,że jestem sama i czasem mi z tym dobrze,ale potrzebuję drugiego człowieka. Zbyt długa samotność nie służy mi. Myślałam,że mam przyjaciela ,ale no właśnie.. najwidoczniej tylko tak ''myślałam''. Taa na razie to wszystko chyba.
Awatar użytkownika
Irracjonalny
Pobudzony intro

Post autor: Irracjonalny »

Mam 20 lat.
Jestem... Człowiekiem? Wybaczcie brak weny, na nic lepszego mnie nie stać. A może, tak naprawdę, nie wiem kim jestem?
Chciałbym znaleźć coś, co byłoby dla mnie jeśli nie samym szczęściem, to przynajmniej jego ekwiwalentem.
lukasamd

Re: Odp: Ile masz lat? Kim jesteś? Czego byś chciał/a?

Post autor: lukasamd »

Mru pisze:"Ile masz lat?"
Mam 22 ciałem, czuję się na 102 i zachowuje się jakbym miała 12.

"Kim jesteś?"
Jestem Mru. Mru jest tym, co uważa za słuszne :mrgreen:

"Czego byś chciał/a?"
Odrobiną szczęścia się zadowoliłby każdy.
Typowy kot.. Ba, nawet takiego który jest w avatarze widzę u siebie codziennie, bo to tapeta pulpitu :-)

Wysłano z telefonu
żuk_je_kotleta
Wtajemniczony
MBTI: INTJ

Post autor: żuk_je_kotleta »

Lat 25.
Jestem zbyt ekstra na intro i zbyt into na ekstra, zbyt ścisły na humanistę i zbyt humanistyczny na ścisłowca, zbyt fizyczny nad myśliciela i zbyt umysłowy na fizycznego.
Chciałbym, abym obudził się któregoś dnia, kiedy to świat okaże się dokładnie taki sam jak dotychczas (bo tak właściwie nie narzekam*).
ola1257
Wtajemniczony

Post autor: ola1257 »

Ile mam lat? 22. Kim jestem? Kosmatym wiewiórkiem :) Czego chce? Chce by ludzkość się ogarneła :)
Awatar użytkownika
vatnajökull
Intronek
Enneagram: 6w6
Kontakt:

Post autor: vatnajökull »

Mam 22 lata.
Jestem wielbicielką Czech. Mówiąc krócej - czechofilką :D, kryptoczeszką i tak dalej.
Chciałabym... kurde, to pytanie zawsze jest kłopotliwe. Teraz to chciałabym, żeby mój kot przemówił ludzkim głosem i powiedział, co mu jest. Dziwnie się ostatnio zachowuje.
A tak nieteraz, tylko zawsze, to chciałabym znać wielu mądrych ludzi, móc się od nich uczyć jak dobrze żyć życie i tworzyć z nimi zgraną grupę.
Obrazek
Awatar użytkownika
przybysz
Pobudzony intro
MBTI: INTJ

Post autor: przybysz »

vatnajökull pisze:Mam 22 lata.
Jestem wielbicielką Czech. Mówiąc krócej - czechofilką :D, kryptoczeszką i tak dalej.
Chciałabym... kurde, to pytanie zawsze jest kłopotliwe. Teraz to chciałabym, żeby mój kot przemówił ludzkim głosem i powiedział, co mu jest. Dziwnie się ostatnio zachowuje.
A tak nieteraz, tylko zawsze, to chciałabym znać wielu mądrych ludzi, móc się od nich uczyć jak dobrze żyć życie i tworzyć z nimi zgraną grupę.
Czeskie kino też lubisz? :D
Awatar użytkownika
vatnajökull
Intronek
Enneagram: 6w6
Kontakt:

Post autor: vatnajökull »

Ano :) Bardziej niż jakiekolwiek inne.
Chociaż nie mogę powiedzieć, że nie mam już dość twarzy Ivana Trojana ;)
Czyli jest tu więcej czecho-filmo-fascynatów? :>
Obrazek
Racter

Post autor: Racter »

Nie widziałem zbyt wielu czeskich filmów (ostatnio ten http://www.filmweb.pl/film/W+cieniu-2012-431610 , z Twoim ulubieńcem Trojanem xD), ale chętnie naprawię ten błąd. Co byś poleciła? :)
Awatar użytkownika
jigokushoujo
Wtajemniczony
Enneagram: 1w2
MBTI: INFP

Post autor: jigokushoujo »

Mam lat 20. Kim jestem? Moja rola ogranicza się do bycia studentką. Czego bym chciała? Chyba tego, żeby mniej się hamować, żeby mieć w sobie więcej luzu bo wiele rzeczy mnie omija... Czuję się na 40 lat i niemal tak właśnie się zachowuję -.-'.
ola1257
Wtajemniczony

Post autor: ola1257 »

jigokushoujo pisze:Mam lat 20. Kim jestem? Moja rola ogranicza się do bycia studentką. Czego bym chciała? Chyba tego, żeby mniej się hamować, żeby mieć w sobie więcej luzu bo wiele rzeczy mnie omija... Czuję się na 40 lat i niemal tak właśnie się zachowuję -.-'.
To mamy coś wspólnego mam 22 lata i zachowuje sie na 40 i lepiej dogaduje sie z ludzmi w tym wieku ;) nie uwazam ze jest w tym cos zlego
Awatar użytkownika
jigokushoujo
Wtajemniczony
Enneagram: 1w2
MBTI: INFP

Post autor: jigokushoujo »

Ja też tak nie uważam, ale ciężko z tym trochę ;). Jakby nie było jestem młoda i mam jeszcze na takie zachowania czas, no ale nie potrafię sobie odmówić pomatkowania, pogadania sama do siebie jacy to ludzie niepunktualni, nieodpowiedzialni... :D
ODPOWIEDZ