Więc nie oglądajmy filmów i nie chodźmy do teatrów bo to strata czasumaadmaax123 pisze:Teraz uważam że szkoda czasu na gry.
Ja obecnie w League of Legends i Alien Swarm. Obydwie darmowe i cholernie grywalne.
Więc nie oglądajmy filmów i nie chodźmy do teatrów bo to strata czasumaadmaax123 pisze:Teraz uważam że szkoda czasu na gry.
Nie kazałem nikomu z niczego rezygnować. Nie wiem dlaczego odebrałeś to jako atak na swoją wolność. Pisząc posta miałem na myśli siebie - osobę, która w moim mniemaniu grała za dużo.-mikamves- pisze:.maadmaax123 pisze:-mikamves, Kamil, qb macie rację co do plusów gier komputerowych, ale dla uzależnionego nie ma lepszego lekarstwa niż całkowite odstawienie używki
Dlaczego mam odstawiać gry? Mi to w niczym nie przeszkadza. To moje hobby i basta. Nie mam zamiaru z niego rezygnować bo i po co.
Trochę chyba głupio jest w ciągu paru miesięcy nie zrobić nic pożytecznego, nieprawdaż? A to na swój sposób boli.-mikamves- pisze:Znowu Cię nie bardzo rozumiem. Dlaczego spędzanie wolnego czasu ma być konstruktywne?Jako dzieciak potrafiłem kilkanaście godzin dziennie siedzieć przed komputerem i tak było aż do gimnazjum. To chyba nie jest konstruktywne spędzanie wolnego czasu?
Dodaj lepszą grafikę i MASĘ równie prymitywnych i głupich tekstów to wyjdzie Ci Postal 2-mikamves- pisze:Grałem chyba w jedynkę. Była to najbardziej głupia i prymitywna gra z jaką miałem styczność. Z resztą na szczęście niezbyt długą, bo po jakiś 20 minutach dałem sobie spokój. Nie polecam nikomu."Gry są złe! Zniszczą cie! Gry są złe! Zniszczą cie!" - grał ktoś w Postala 2 w wersji PL?
Czekam na taką grę już kilkanaście lat :wink:Piorun23 pisze:Moja wymarzona gra?
Coś w stylu Obliviona, Stalkera lub Fallouta3 (świat fantasy lub post-apokalipsy), z dużo większym światem, możliwością budowy, rozbudowy i urządzania siedzib/siedziby (marzenie to rozbudowa siedziby dosłownie jak w Simsach), i koniecznością zapewnienia bohaterowi podstawowych potrzeb życiowych (bezpieczny sen, szama, woda)
Pomarzyć zawsze miło
Dobrze wiedziec. Mam umowe z kumplem, jak dostanie zamowiona jakas "kolektor edyszyn" to odsprzeda mi swoja kopie SC2.qb pisze:Gram teraz w StarCrafta 2. Niby nie ma rewolucji w RTS'ach tam ani w ogóle nic nowego, czego nie byłoby w innych grach, ale jak ktoś kiedykolwiek grał w pierwszą część to mu się to spodoba i tyle. Jak zwykle w grach Blizzarda, świetne cut-scenki, muzyka i ogólny gameplay miodny.
Jeśli kogoś to interesuje to teraz w nowej Extra Klasyce są legendy RPG, czyli Saga Baldur's Gate, Saga Icewind Dale, Planescape: Torment i Lionheart: Legacy of the Crusader, w cenie 25 zł. Ja sobie już zamówiłem, ale premiera została przesunięta na połowę października.przybysz pisze:Ja preferuję strategie i RPG. W pierwszym serię Europa Universalis i Total War (INTJ w końcu do czegoś zobowiązuję) a z RPG to Planescape Torment (rewelacyjna fabuła, jak ktoś nie grał to polecam).
Może glupie pytanie, ale jak to zamówiłeś? Baldurowe Gejty mnie nie ruszają zbytnio, ale w Lioheart bym sobie zagrał.qb pisze:Jeśli kogoś to interesuje to teraz w nowej Extra Klasyce są legendy RPG, czyli Saga Baldur's Gate, Saga Icewind Dale, Planescape: Torment i Lionheart: Legacy of the Crusader, w cenie 25 zł. Ja sobie już zamówiłem, ale premiera została przesunięta na połowę października.przybysz pisze:Ja preferuję strategie i RPG. W pierwszym serię Europa Universalis i Total War (INTJ w końcu do czegoś zobowiązuję) a z RPG to Planescape Torment (rewelacyjna fabuła, jak ktoś nie grał to polecam).
Dzięki. No cóż, na razie po ptokach. Może co się znajdzie później na merlinopodobnych.qb pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=1241712788
Zamówiłem na tej aukcji, niestety już nieaktualna. No i nie wiem kiedy to dostanę, ale gość mi odpisał że w połowie października jest premiera, pozostaje mi wierzyć na słowo
Pewnie wtedy pojawią się na allegro i w sklepach typu empik, tesco itd.
Jest tez platynowa kolekcja ale one są droższe, bo około 50 zł.