Kontakt z administracją
- highwind
- Legenda Intro
- Enneagram: 1w9
- MBTI: istj
Kontakt z administracją
W tym wątku masz możliwość napisania posta, nie będąc zarejestrowanym użytkownikiem. Jeżeli chcesz zgłosić problem z rejestracją, bądź pytanie dotyczące forum, postaramy się pomóc.
Zaznaczamy, że ze względów bezpieczeństwa, post będzie widoczny tylko dla administratorów/moderatorów forum. Jeżeli chciałbyś otrzymać odpowiedź, najlepiej podaj w nim swój adres e-mail, na który będzie można ją wysłać.
- zespół administracyjny.
EDIT:
jeżeli zaobserwowałeś problemy z zakładaniem konta, np. nie otrzymujesz wiadomości z możliwością aktywacji profilu, a dysponujesz mailem o dowolnym rozszerzeniu Onetu, prosimy o indywidualne zgłoszenie się do administracji w celu ręcznej aktywacji konta. Onet odrzuca wszelkie automatyczne maile generowane przez forum.
Zaznaczamy, że ze względów bezpieczeństwa, post będzie widoczny tylko dla administratorów/moderatorów forum. Jeżeli chciałbyś otrzymać odpowiedź, najlepiej podaj w nim swój adres e-mail, na który będzie można ją wysłać.
- zespół administracyjny.
EDIT:
jeżeli zaobserwowałeś problemy z zakładaniem konta, np. nie otrzymujesz wiadomości z możliwością aktywacji profilu, a dysponujesz mailem o dowolnym rozszerzeniu Onetu, prosimy o indywidualne zgłoszenie się do administracji w celu ręcznej aktywacji konta. Onet odrzuca wszelkie automatyczne maile generowane przez forum.
Re: Kontakt z administracją
Witam ! Chciałbym się dowiedzieć ile trwa uaktywnienie konta przez administratora.
Mam problem z aktywacją. Założyłem konto prawie 2 tygodnie temu i nadal mam nieaktywne
- highwind
- Legenda Intro
Z powodu ostatnich nagminnych ataków botów spamujących, na forum została uruchomiona manualna aktywacja kont przez administratorów. Jeżeli założyłeś/łaś konto, nie podając żadnych dodatkowych informacji profilu, jak płeć, numer gg, opis, a do tego masz niespotykany adres e-mail, mogłeś zostać wzięty za bota. Do innych, przyszłych użytkowników - zachęcamy do uzupełniania danych profilowych podczas rejestracji - ułatwi to waszą weryfikację i przyspieszy aktywację konta.
Witam! Byłem zmuszony zmienić emial, co wywołało zdezaktywowanie konta. Chciałbym się dowiedzieć jak długo zajmuje ponowna aktywacja, czy Admin mógłby rozwiązać ten problem. Nie ukrywam, że to dla mnie istotne. Swoją drogą, czy czynność tak prozaiczna jak zmiana adresu mailowego naprawdę wymaga angażowania Admina? Z góry dzięki za pomoc!
Nick: Hyperion
email zmieniony: z.kuba45@outlook.com
Nick: Hyperion
email zmieniony: z.kuba45@outlook.com
- highwind
- Legenda Intro
Odpowiedź wyjaśniającą okoliczności konieczności ingerencji adminów w proces weryfikacji użytkowników masz napisaną cały czas trzy posty ponad swoją kwestią.
Chciałem tylko zgłosić, że moja rejestracja nie jest robotą żadnych botów.
nick radoslaus
nick radoslaus
Witam.
Jednym z warunków bycia na tym forum jest pisanie poprawną polszczyzną, co z jednej strony jest zrozumiałe, ale dla kogoś kto ma z tym problem jest to frustrujące i np. w tej chwili złapałem doła, że nawet na takiej grupie nie mogłbym pisać tak jak umiem - nie będę przecież za każdym razem sprawdzał w google, czy gdzie indziej, czy ortograficznie coś dobrze napisałem. Nie zachęca to do Was. Lepiej być samotnikiem z nerwami życia codziennego, bez forum niż samotnikiem z dodatkowymi nerwami, bo się coś niepoprawnie napisało.
Dyslektycy introwertycy, to dopiero muszą mieć u Was przerąbane.
Szkoda.
Pozdrawiam tak, czy siak.
P.S.: kurze jajko składa się z białka i żółtka i skorupki
Jednym z warunków bycia na tym forum jest pisanie poprawną polszczyzną, co z jednej strony jest zrozumiałe, ale dla kogoś kto ma z tym problem jest to frustrujące i np. w tej chwili złapałem doła, że nawet na takiej grupie nie mogłbym pisać tak jak umiem - nie będę przecież za każdym razem sprawdzał w google, czy gdzie indziej, czy ortograficznie coś dobrze napisałem. Nie zachęca to do Was. Lepiej być samotnikiem z nerwami życia codziennego, bez forum niż samotnikiem z dodatkowymi nerwami, bo się coś niepoprawnie napisało.
Dyslektycy introwertycy, to dopiero muszą mieć u Was przerąbane.
Szkoda.
Pozdrawiam tak, czy siak.
P.S.: kurze jajko składa się z białka i żółtka i skorupki