Poznajmy sie. Randka online

W tym dziale rozmawiamy o radościach i problemach, jakie dla introwertyków wynikają z bycia w związku.
whatIamDoingHere
Zagubiona dusza

Re: Poznajmy sie. Randka online

Post autor: whatIamDoingHere »

Cześć, tutaj Tomek lat 27 z Mazur, z chęcią poznam kogoś z tych terenów w dowolnym wieku
whatIamDoingHere
Zagubiona dusza

Post autor: whatIamDoingHere »

Awatar użytkownika
sunnystokrotka
Zagubiona dusza
MBTI: ENFJ

Szukam znajomych

Post autor: sunnystokrotka »

Hejka.
Mam 24 lata i mieszkam w Radomiu. Interesuję się muzyką, rozwojem osobistym i psychologią ale na inne tematy też pogadam : )

Szukam znajomych ze swoich okolic, trochę dalej też okej. Fajnie by było się spotkać, pogadać, ogólnie o życiu, o naszych uczuciach związanych z relacjami i innych rzeczach. Stawiam bardziej na realny kontakt, pisanie już trochę mnie nudzi no i ile można. Jeśli podzielasz podobne zdanie i chciałbyś/chciałabyś złapać kontakt pogadać to pisz : )

Tutaj albo na gg 75921468
Lewitas
Zagubiona dusza

Post autor: Lewitas »

Mam na imię Sebastian lat 25.

Aktualnie mieszkam w Warszawie chociaż pochodzę z małej wsi w województwie mazowieckim.

Jestem bardzo nieśmiałym introwertykiem. Skończyłem informatykę i aktualnie pracuję jako programista. W sumie jestem trochę takim stereotypowym programistą.

Moim głównym zainteresowaniem są gry komputerowe. Sporo wolnego czasu na nie przeznaczam. Lubię większość gatunków, a w szczególności RPG, FPS i przygodowe. Dodatkowo interesuję się historią i sporo czytam. Aktualnie to głównie jakieś novelki i książki fantasy.

Nie ukrywam, że fajnie jakbym znalazł drugą połówkę, ale chętnie też poznam Panie z podobnymi zainteresowaniami, aby podyskutować lub pograć. Skoro miłość jest ślepa to nie mam zbytnio wymagań. Przy poznaniu się okaże czy pasujemy do siebie lub czy miło się spędza razem czas. Chętnie pogadam/pogram/miło spędzę czas.

Mój discord: lewitas
Awatar użytkownika
invisible_ink
Introrodek
Kontakt:

Post autor: invisible_ink »

Witam!
Mam na imię Rafał i mam 31 lat.

Chętnie poznam znajomych ze swojej okolicy (Żywiec), którzy chcieliby nawiązać kontakt online, a gdy poznamy się lepiej być może spotkać się też w realu. :)

Obecnie najbardziej interesują mnie: muzyka, filmy, gry (komputerowe/planszowe). Lubię też uczyć się języków obcych (angielski/hiszpański), czytać artykuły i książki.

Mój email: invisible.ink12@gmail.com
gg: 24961612, discord: ink#5200

Do popisania!
nothing ever happens if you don't make it happen
Godzilla
Zagubiona dusza

Post autor: Godzilla »

Hej! Mam na imię Adrian, mam 25 lat i mieszkam w Poznaniu. Trafiłem tutaj myślą nawiązania nowych, wartościowych relacji (jakiejkolwiek formy by one nie przybrały) i mam nadzieję, że z małą pomocą mojej nocnej weny - uda się dopiąć swego.

Jak pewnie większość obecnych na tym forum jestem introwertykiem, choć chętnie nawiązuje nowe znajomości i otwieram się na różne doświadczenia, a jeśli znajdziemy wspólny język to tematów do rozmów na pewno nam nie zabraknie. Powiedziałbym, że jestem dojrzały emocjonalnie i potrafię spojrzeć na różne sprawy trzeźwym okiem na różne sprawy. Do tego wrażliwiec, psiarz, czasem nawet śmieszek i ogólnie to myślę, że osoba o dobrym serduszku. 😊 Bozia nie pozbawiła mnie też wad, ale nie chcę już psuć swojej autoreklamy. 😁

Jak każdy prosty chłop interesuję się sportem, grami komputerowymi, dobrym filmem czy serialem. Do tego lubię kryminalistykę, podróże, ekonomia, a najlepsze hobby to takie które można z kimś współdzielić i wspólnie odkrywać, więc jestem otwarty na ich poszerzanie.

Kogo szukam? Tak jak wspomniałem na początku - osoby wartościowej, nie zepsutej obecnym światem, z którą potencjalnie udałoby się nawiązać (mam nadzieję) inspirującą relację z punktu widzenia jednej, jak i drugiej strony. Czas pokaże w jakim kierunku to pójdzie, więc jeśli mój opis Cię nie odstraszył to zapraszam do kontaktu. Najlepiej bezpośrednio przez forum, a potem najwyżej wymienimy się innymi kontaktami. 😉
Awatar użytkownika
azbestoweskarpetki
Zagubiona dusza
MBTI: INFP

Post autor: azbestoweskarpetki »

Hejo. Chłopak (jeśli tak można jeszcze powiedzieć o 28 latku) z Katowic poszukujący kogoś do wspólnego dzielenia czasu, miejsca i szczęścia lub nieszczęścia. Pogadam o wszystkim i o niczym, posłucham wszystkiego i nieczego. Chętnie skoczę w góry, pod namiot, na rower, pociągiem, samochodem, stopem; w dowolnej kolejności, w dowolnej kombinacji. Jedyne czego nie mogę obiecać, to to że nie zasypię książkowymi/filmowymi polecajkami. Z uzdolnień artystycznych tylko fotograf, ale całkiem przyzwoity. O, i podobno robię bardzo pyszną kawę.
ODPOWIEDZ