Przepraszam, ale ankieta
Przepraszam, ale ankieta
Cześć,
pozwoliłem sobie skorzystać z tego, że zwykle introwertycy są bardziej dojrzali....jakby, brakuje mi słowa lepszego... bardziej ogarnięci (tutaj całkiem subiektywnie) i chciałbym poprosić obecne tutaj osoby o wypełnienie ankiety potrzebnej na studia. Ankieta nie jest moja i nie lubię męczyć ludzi takimi "bzdurami" (każdy wie jak się traktuje ankiety), ale że mam dobre serducho, to pomagam mojej dzielnej partnerce w zrealizowaniu badania zaczepiając właśnie o Was. Wierzę, że to dobre miejsce. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Wdzięczność moją okażę również wypełniając kilka aktualnych ankiet, które mi podrzucicie na przykład w komentarzu. Chcę być w porządku : )
I jeszcze kilka podpowiedzi zapobiegających ewentualnym buntom i wojnom w komentarzach i Waszych myślach
-ankieta jest o podejściu do zwierząt
-ankieta jest dla osób 18+
(oba punkty są w opisie, ale nie wszyscy to ogarniają. Sprawdzone)
-ankieta nie jest żadną manipulacją
-ankieta nie ma na celu dyskryminacji kogokolwiek
-ankieta jest zrobiona całkiem poprawnie, zatwierdzona przez nauczycieli akademickich
Jednak mam nadzieję, że ten kawałek był zbędny i jesteście dojrzali i pomocni. Za to bardzo dziękuję : )
oto badanko
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform
pozdrawiam!
Witkowski
pozwoliłem sobie skorzystać z tego, że zwykle introwertycy są bardziej dojrzali....jakby, brakuje mi słowa lepszego... bardziej ogarnięci (tutaj całkiem subiektywnie) i chciałbym poprosić obecne tutaj osoby o wypełnienie ankiety potrzebnej na studia. Ankieta nie jest moja i nie lubię męczyć ludzi takimi "bzdurami" (każdy wie jak się traktuje ankiety), ale że mam dobre serducho, to pomagam mojej dzielnej partnerce w zrealizowaniu badania zaczepiając właśnie o Was. Wierzę, że to dobre miejsce. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Wdzięczność moją okażę również wypełniając kilka aktualnych ankiet, które mi podrzucicie na przykład w komentarzu. Chcę być w porządku : )
I jeszcze kilka podpowiedzi zapobiegających ewentualnym buntom i wojnom w komentarzach i Waszych myślach
-ankieta jest o podejściu do zwierząt
-ankieta jest dla osób 18+
(oba punkty są w opisie, ale nie wszyscy to ogarniają. Sprawdzone)
-ankieta nie jest żadną manipulacją
-ankieta nie ma na celu dyskryminacji kogokolwiek
-ankieta jest zrobiona całkiem poprawnie, zatwierdzona przez nauczycieli akademickich
Jednak mam nadzieję, że ten kawałek był zbędny i jesteście dojrzali i pomocni. Za to bardzo dziękuję : )
oto badanko
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform
pozdrawiam!
Witkowski
- Armin
- Wtajemniczony
- Enneagram: 4w5
- MBTI: ENTJ-A
Re: Przepraszam, ale ankieta
Wypełnione. Jako zadeklarowany weganin, było to całkiem łatwe i szybkie w wykonaniu 

Dziewczę moje ruszyło właśnie z tym tematem stojąc od pewnego czasu po zielonej stronie mocy. Pewnie ucieszą ją odpowiedzi również "swoich" : D Można podsyłać dalej : D Ale tak naprawdę dziękujemy za wypełnienie wszystkim - weganom, padlinożercom, czarnoskórym, papieżom, kierowcom taksówek, leworęcznym czy śpiochom (o ile nie śpią i są w stanie pomóc : d )
- Hazaks
- Introwertyk
- Enneagram: 4w5
- MBTI: INTP
Dlaczego ankieta jest dla osób 18+?
WOW! Mogę tu wpisać co tylko chcę! Nie będę odostawał od innych, umieszczę tu jakieś nadęte filozoficzne sentencje
"Quidquid Latine dictum sit, altum videtur" brzmi mądrze nieprawdaż?
"Przyczyna wszystkich ludzkich problemów jest jedna... Urodzili się" - Ja, wymyśliłem to przed chwilą

"Quidquid Latine dictum sit, altum videtur" brzmi mądrze nieprawdaż?

"Przyczyna wszystkich ludzkich problemów jest jedna... Urodzili się" - Ja, wymyśliłem to przed chwilą

Bo ktoś się może urazić niektórymi może zwrotami, wiesz, przez wzgląd na wrażliwość. Z resztą całe badanie składa się z dwóch ankiet i w tej drugiej, którą się akurat z Wami nie dzieliłem, ograniczenie jest dużo bardziej stosowne.
-
- Intronek
- Enneagram: 1w1
- MBTI: ISFJ
zrobione, lecz strasznie szczegółowa. Nie warto to po prostu uściślić do "samoświadome zwierzę"? 

Dziękuję : )
z tego co rozumiem to badanie miało być oparte o jakieś już istniejące. To bazowe było właśnie takie rozbite. Może to też wykazuje coś tam, skoro jest oficjalne : D Sam proponowałem uszczuplenie, bo dla mnie też to wydaje się zbędne z pewnych względów, no ale nie można. Jestem tylko grafikiem : D
-
- Intronek
- Enneagram: 1w1
- MBTI: ISFJ
Do przeczytania polecam "duchowe życie zwierząt", dla tego, kto jest tak zainteresowany samoświadomością zwierząt