Są niemałe szanse że forum będzie działało dalej, zatem na pewno sporo osób przeczyta.Zapolyabatory pisze: ↑05 sie 2024, 19:43 Podobno forum ma zostać wkrótce zamknięte, a najprawdopodobniej mojego wpisu nikt nie przeczyta, ale co tam.
Zresztą ładnie napisałaś, a tu więcej panów się kręci niż pań, stąd prawdopodobieństwo znalezienie kogoś jest całkiem spore, szczególnie, iż spotyka się tu osoby o zbliżonych do Twoich cechach osobowości i marzeniach.
Problem może być z komunikacją, z tym kto pierwszy do kogo napisze, zainicjuje znajomość. Introwertycy to typy odpowiadające, raczej spodziewamy się, że to druga strona zrobi pierwszy krok.
Mnie łatwo pisać, bo mam już 55 lat i patrzę na relacje romantyczne z punktu widzenia obserwatora, jednak gdy byłem w Twoim wieku, to prawie wszystkie moje partnerki były ekstrawertyczkami i to właśnie one rozpoczynały wątek miłosny.
Pamiętam tylko jedną introwertyczkę, INFP tak jak Ty, ale i w tym przypadku to również ona przemieniła się z koleżanki w sympatię.
Zajęło to około pół roku w dość płynny i ledwo zauważalny sposób.
Można i tak.
Życzę powodzenia.